PR CUAET
-
Вам вистачить імейлу для вирішення питань та відправки документів.
-
Так, отримала
-
Доброго ранку, підскажіть, можливо знаєте, о котрій збираються приблизно під консульством в Едмонтоні? І чи черга одна чи для різних питань своя?
-
A чи потрібно перекладати та нотаріально завіряти документ що підтверджує постійне проживання або тимчасове перебування за кордоном на українську мову? Якщо посольство в Канаді я думаю їм не потрібно, щоб все було українською чи я не права?
-
Что теперь делать?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, я працюю truck driver. Трошки заплутався, по EE я можу подаватися через 6 чи 12 місяців?
-
А они должны прийти? Есть инсайд информация?
-
Підкажіть, будь ласка, зловили слот в Оттаву, живемо в Вінніпезі Можемо замовити доставку паспорту до Вінніпегу? Чи потрібно приносити передплачений конверт до консульства? Читали на сайті про DHL, але виглядаю як доставка лише до консульства, не додому
-
Це українське посольство, де працюють українці, розмовляють українською мовою і паспорт Ваш роблять в Україні. Просто зробіть копії всіх вказаних документів і візьміть з собою..+всі оригінали😁
-
Доброго ранку, підскажіть, можливо знаєте, о котрій збираються приблизно під консульством в Едмонтоні? І чи черга одна чи для різних питань своя?
-
Бо Едмонтон дає слоти на наступний місяць а Оттава на через місяць,
-
Приймають
-
До яких інших?) до тих хто приїжджає з країн де теж війна і зразу отримує ПР?)) Це не докор Канаді, просто констатація)
-
Доброго ранку. Порадьте, будь ласка, хорошого бухгалтера. Потрібно перевіріти звіт про фінансовий стан сім'ї для подачі на безкоштовне навчання в школі. Дякую
-
Усім відмовляли в пересилці паспортів, а зараз читаю в іншому чаті пише чоловік що йому самі працівники запропонували вислати паспорт додому 🙃
-
Добрий день . Під скажіть , будь ласка, в Україні працювала мед сестрою. Куди звернутись для підтвердження диплому або в який коледж спробувати вступити тут ? Торонто , Галіфакс Працювала в дорослому відділенні ~ хірургії. Також в дитячій онкогематології. Дякую
-
Деякі отримували практично зразу, на кордоні. Не памʼятаю країну. Я не починаю ні в якому разі. Тільки констатація що таке було і тому не треба звертати увагу хто там був би проти якби нам дали відразу паспорти замість Куает, 😅
-
Я їздила з BC, головне щоб слот був на вас чи на близького родича
-
Ні слава Богу 🙏
-
Дякую. Чи потрібен слот для анулювання паспорту?
12 Jan 2024, 17:45
302951/469177
5 minutes ago