PR CUAET
-
Дякую. Чи потрібен слот для анулювання паспорту?
-
Так, його анулюють за 2 хв + зробіть копію його 1-ї сторінки. В Оттаві нам їх повернули назад, але вже з дірками😂 Слот вам не потрібен.
-
І це не за рік або два, за років так 5 напевно
-
Так бо якщо не анульований то в базі покаже що паспортів у вас забагато, навіть якщо термін дії закінчився. Якщо впевнені що він у вас один то можете продовжити
-
Мій чоловік також , коли приїхав то через рік в його країні почалась війна, і він не отримав піар) хоча їх країна всього має 3 мільйоні населення
-
Послугу доставки паспорта до дому вже відмінили. Треба самому летіти по паспорт
-
УНК писал им звернення.
-
Нічого не треба нотаріально завіряти чи перекладати
-
Ооо давайте не будемо починати ту саму пісню знову 🙄🥴🙏🤣🤣😅😅 Яка кількість їх приїжджає та скільки і в яких умовах вони очікують той ПР?
-
Ну ті, які одразу отримують піар , то їх приїжджає 20-40к, а не 200
-
27 серпня
-
А когда у вас был AOR?
-
Давайте повернемося до теми чату будь ласка) То я так, щоб вам тут не сумно було)) Ніхто далі 8 січня не отримав нічого?
-
Получається що почали брати лиш червневі заявки.
-
Нам такое пришло в четверг, причем это касательно документов отправленных еще 8 августа. Никаких FD нет по сегодняшний день. AOR 18 июля. Это явно что-то значит, но навряд ли скорый FD🤷♀️
-
Так вони усі отримують на кордоні ПР, але чекають по 3-5 років у таборах біженців до того. І як вже писали їх усього може 20-30 тис за років так 8.
-
Оплата за послуги здійснюється у банку чи на пошті. Для Оттави платіж роблять на ім'я "Embassy of Ukraine in Canada", а для Торонто на ім'я "Consulate General of Ukraine in Toronto".
-
Щасливчики з eligibility,покажіть,будь ласка,як виглядає цей лист)))
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно приносити фотографії для паспорта заздалегідь або ж їх роблять у Оттаві? Або про всяк випадок краще принести? і якщо так чи є правила з фотографії?
-
Дякую ❤️
12 Jan 2024, 17:45
302970/468346
2 minutes ago