PR CUAET
-
УНК писал им звернення.
-
Нічого не треба нотаріально завіряти чи перекладати
-
Ооо давайте не будемо починати ту саму пісню знову 🙄🥴🙏🤣🤣😅😅 Яка кількість їх приїжджає та скільки і в яких умовах вони очікують той ПР?
-
Ну ті, які одразу отримують піар , то їх приїжджає 20-40к, а не 200
-
27 серпня
-
А когда у вас был AOR?
-
Давайте повернемося до теми чату будь ласка) То я так, щоб вам тут не сумно було)) Ніхто далі 8 січня не отримав нічого?
-
Получається що почали брати лиш червневі заявки.
-
Нам такое пришло в четверг, причем это касательно документов отправленных еще 8 августа. Никаких FD нет по сегодняшний день. AOR 18 июля. Это явно что-то значит, но навряд ли скорый FD🤷♀️
-
Так вони усі отримують на кордоні ПР, але чекають по 3-5 років у таборах біженців до того. І як вже писали їх усього може 20-30 тис за років так 8.
-
Оплата за послуги здійснюється у банку чи на пошті. Для Оттави платіж роблять на ім'я "Embassy of Ukraine in Canada", а для Торонто на ім'я "Consulate General of Ukraine in Toronto".
-
Щасливчики з eligibility,покажіть,будь ласка,як виглядає цей лист)))
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно приносити фотографії для паспорта заздалегідь або ж їх роблять у Оттаві? Або про всяк випадок краще принести? і якщо так чи є правила з фотографії?
-
Дякую ❤️
-
t.me/prcuaet/1783/189415?single
-
Судя по вашему посту выше, вы платите 2730
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як оформлювати DHL доставку паспорта з України в Канаду. Де знайти інформацію?
-
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Гілка закрита для дискусій. Тут будемо розміщувати тільки інформацію про можливі слоти. Точність не гарантуємо. Хто буде тут писати зразу отримає MUTE!
-
Я тоже, когда иммигрииовал (более 20 лет назад) получил ПР прямо на границе. Правда до этого ждал более 2х лет пока мою аппликацию рассмотрят. Так что те "счастливчики" тоже получили ПР не сразу после подачи аппликации. Ну и по нашей программе депенденты тоже получают ПР прямо на границе.
-
Добрий день,підкажіть будь ласка,чи працює консульство в Оттаві в суботу? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
302976/428989
2 minutes ago