PR CUAET
-
Оплата за послуги здійснюється у банку чи на пошті. Для Оттави платіж роблять на ім'я "Embassy of Ukraine in Canada", а для Торонто на ім'я "Consulate General of Ukraine in Toronto".
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як оформлювати DHL доставку паспорта з України в Канаду. Де знайти інформацію?
-
Я тоже, когда иммигрииовал (более 20 лет назад) получил ПР прямо на границе. Правда до этого ждал более 2х лет пока мою аппликацию рассмотрят. Так что те "счастливчики" тоже получили ПР не сразу после подачи аппликации. Ну и по нашей программе депенденты тоже получают ПР прямо на границе.
-
Добрий день,підкажіть будь ласка,чи працює консульство в Оттаві в суботу? Дякую
-
Будо вже повідомлення з датою 09 січня
-
Такое ощущение, что они берут в работу, а потом отсортировывают те, которые в приоритете (в каком приоритете именно не ясно)… а остальные просто висят.
-
Ну, 630 в перші два роки в еквіті, 2100 в трубу. Те саме в оренді, 2100 в трубу, 630 можна було б на рахунок.
-
Добрий день! Підкажіть, стосовно отримання нової візи за новим дозволом на роботу. Яку дату вказувати для закінчення? Візу дають на основі дат ворк перміту чи дають на 10 років? Як це працює?
-
Так
-
А ви вже маєте PR ?
-
300 інспекція, 2000 адвокат. І завдяки програма купівлі першого житла я повернула 6300 податків.