PR CUAET
-
Буде можливість подивіться, можливо справа в ньому.
-
Звісно, але це всеодно дивно дуже
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/rrsps-related-plans/what-home-buyers-plan.html. Але для цього гроші на rrsp повинні лежати 90 днів. На fhsa хоч один день може бути
-
Що півроку?
-
В мене fhsa. І там біля пів року було
-
В любом случае обратитесь сначала к адвокату и в самое ближайшее время. Чтобы не тратить время зря на Канаду, если спец скажет, что шансы мизерные.Если готовы к значительным материальным затратам, то может и можно попытаться. Я не эксперт, но ложные надежды не улучшат ситуацию и не помогут в решении проблемы. Выехал со страны будучи под следствием с прямым запретом на выезд, не указал такую важную деталь в анкете, да и квалификация у него явно какая то нешуточная, если 10 лет. Как вариант, может можно попытаться снять судимость/упростить квалификацию? Это было бы оптимально, наверное.
-
70012
-
А ви не підскажете ,якщо гроші починаємо закидати прямо зараз ,вони повинні бути на рахунку 90 днів,чи можливо зняти в любий момент і кинути на цю програму через RRcp У нас закриття 8 січня,якщо ми 3 зарплати закинемо на аккаунт,ми зможемо їх зразу перекинути ,чи прийдеться чекати
-
Так, дуже дивно. При тому що в кабінеті стара біометрія підтягнута і дійсна до 32го року. Я в 22му здавала ще коли на візу подавалась перший раз Ну коротше я забукала апоінтмен про всяк випадок вже на четвер. Добре що нема черг великих. Подивимось чи то у них помилка чи дійсно треба перездати