PR CUAET
-
Добрий день.Підкажіть будь ласка перевірив заявку,вказано що FD is in progress,а Background-we are processing you background check.В кого таке?Скільки ви чекали на якісь зміни після цього ?
-
Можна, якщо памʼятаєте з якого акаунту подавалися на CUAET. Заходите в свій IRCC профіль > account home > клікаєте на потрібну аплікацію > під application status and messages about your application > клікаєте view submitted application or upload documents. Тут можна дивитися і скачувати все, що ви вказували при оформленні візи, всі форми, додаткові документи тощо
-
А они работали в канале? Или просто находились?
-
Поки раз на місяць, знаю що краще пришвидшене biweekly, але поки так простіше.
-
Вітаю.
-
Ви обрали платити раз на місяць чи раз на два тижні ?
-
Іншуренс я дивилась в калькуляторі це на 400 тільки 15,200 І ти вже платиш її в ті проценти але за тіло кредита своє платиш 640
-
Страховка іпотеки додається до іпотеки. Де комісія брокера, не згаю і мене не цікавить. Думвю що у інтерест рейті закладено. В середньому за рік 640 в тіло кредиту. Ось календар
-
m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1-DI5Z5cX_0fsFwCe8HZprbwibuIzePK2SoZ5wrGNH066Yd29fGa6vagQ_aem_th_AUWpDWL9XOqyhgILgAZI2rUKWFvUgX0qbJyJUgfCM14W0ELBAPk0-4NiOgn4--s0WVA&v=DCJF2PX37fM&feature=youtu.be&mibextid=Zxz2cZ
-
Здається чуть більше, несуттєво
-
У кого там какие новости по октябрю? Мы подались 28 еще все ждём 🫣
-
у меня заняло 3 мес