PR CUAET
-
Як подати на новий закордонний паспорт жінці і дитині 7 років ?Хто може допомогти?
-
Друзі, нема інформації такої: Працюю електриком,апрентіс 1го року, скоро можна буде йти на навчання 2го року, чи можливо по цій професії податися по програмі цій?
-
Підкажіть що означає є дата ? В мене нічого такого не має,просто in progress
-
2000 разобьются на 2 раза по 1000, просто раз в две недели, изза того что месяц бывает 4,5 недель, за год у вас набежит не 12( платежей по 2000) а 13 платежей( вы заплатите не 24 платежа каждые две недели а 26платежей) и поэтому ипотека будет не на 25 лет а на 23 с чем то, чуть больше года вы себе сокрщааете, изза платежей каждые 2 недели
-
Я просто трохи заплутався,у деяких людей приходить мейл FD ,в інших ні,в деяких одразу порталу потім до запити або взагалі навпаки.Мозок не витримує,де логіка та хронологія не можу зрозуміти
-
По моему подсчетам 6 месяцев у нас будет в начале ноября. Не можем понимать что делать. Продлевать wp? Или ждать pr. А есть ли тут в группе кто без официального трудоустройства продлевал wp?
-
Вітаю, таке питання, чи це критично, що у дитини(6 років) у новому стаді перміт не має позначки куаєт? Коли подавали на новий то я писала в пояснювальному листі, зо ми тут по куаєт Україна 2022(був дозапит документів) і ось отримали новий, але немає позначки куаєт
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи обовʼязково здавати медогляд для подовження WP?
-
Тільки наприклад якщо знімати будинок типа дуплексу то буде як моргедж сума на дуплекс тільки це буде вже на вас працювати з часом а винайм ні
-
А хіба форма заявки змінилася?
-
В мене найбільший консерн, що рік тому за 380 тис можга було купити таунхаус 100м 2000 року, а зараз за 380 такий же тільки 75 року :(((