PR CUAET
-
У нас eligibility был в прошлом году еще.
-
Доброго дня. Чи можете порекомендувати імміграційного консультанта по програмам ВС? Щоб оцінити свої шанси і послухати якісь цінні поради. Дякую.
-
Так у мене в договорі. Можливо до 20% гасити тіла за рік. Всі кошти від CRA(Дитячі+ Такс ретурн+ кліматичні та GST) відкладаю і раз на рік буду гасити. Десь на років 12-15 можна вийти особливо не напрягаючись
-
Треба зловити 2 слоти для виготовлення закордонних паспортів (від та до 16 років), а далі - підготувати пакет документів, згідно інформації на сайті консульства/посольства і їхати подаватись в ті дні, на коли зловили слоти. Пояснила б краще, але не маю досвіду з дитячим паспортом(
-
Вітаю. Прийшов запит на деякі документи, все відправив ще в минулий вівторок і с тих пір тиша. Скільки чекати відповідь? Знаю, люди отримували відповідь від декількох годин, до трьох днів. А тут вже майже тиждень. В листі дали имейл мого офіцера, думаю, може написати листа? Дякую 🙏
-
Сорри, в мае. Не в прошлом году 😅
-
Так я теж так думаю робити Головне пр отримати в нашому випадку 🤣
-
Складно тут Вам відповісти, що робити. З одного боку, Ви наче маєте отримати вже ПР до березня, а з іншого - це так непередбачувано... Треба зважити всі ризики, якщо не отримаєте ПР до закінчення ВП. І що для Вас в результаті стане дорожче.
-
На даний момент, ніхто вам не скаже навіть орієнтовно коли ви отримаєте ПР. Ті портали і ПР які ми зараз бачимо, це люди які отримували еліджибілиті у першій половині року (до березня 2024). Тому ми можемо тільки сподіватися, щоб хочаб зберегли інтервал у півроку між еліджибілиті і порталами
-
Мы тоже пока не понимаем что делать, надеемся на пр, сегодня годовщина с дня подачи! 🤣может сюрприз придет или поздравление с ircc 🤣
-
Да, я плотно BC PNP занимаюсь
-
Вітаю! Може хтось знає тут чи можна полетіти в Варшаву, податися там на новий паспорт і отримати його поштою в Канаду. Чи треба чекати у Варшаві поки його не виготовлять і забирати тільки там? Дякую
-
А что номер офицера дает?