PR CUAET
-
Спасибо всем огромное! Очень ценная беседа🤍 конечно он будет подаваться с адвокатом,просто нужно было узнать,есть ли шанс вообще что-то делать,суммы на процесс не маленькие. Я так понимаю,шанс есть,если он там получит оправдание. И это уже хорошо,это надежда.
-
Конечно. Там обед по расписанию и рождественские выходные точно никто не отменит ради нас😂
-
кому не вистачить отримають 1-2 січня)
-
Користувача Лиза було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
Message from user Лиза has been removed because this user is in spam list (???)
-
В Калгарі так, тому що affordability впала і попит на кондо суттєво зріс.
-
В них логіки немає, нажаль(
-
Це просто жах… і так не знаєш шо ти попадеш з тих 30 тисяч на квоту а вони ще заберуть для 2024 року
-
Я також таке чула, що вони будуть видавати з квот на 25 рік
-
Сьогодні дівчина писала 482 що взяли, може до вечора у вас зміниться також
-
Як вони отримують з квот які на 2025 виданий?
-
Це все зрозуміло, я не дивуюся, в Україні як в тебе нема грошей то будешь винен що стояв на зупинці і в тебе влетів джип, і ти винен що не відбіг- а може й біг на зустріч тому джипу....про того хлопця, їх було двоє то групове, одного посадили, ок- два варіанти, або той бере на себе все а напарнику дають умовно, або обом паяють по повній, що скоріш за все й відбулося...може той напарник пішов на апеляцію знаючи що цей поїхав а його лишив, та змінив свої свідчення...тому вони зараз і згадали про цього хлопця...
-
у мене фото не вклеєне, паспорт прийняли
-
Ви вважаєте що це буде правильно?
-
Ну то напевно відмовляти і казати щоб подавали по новим правилам щоб не забирати квоту з 2025 року
-
А не підкажете з ким можна проконсультуватись щодо того, щоб за час що лишається, обрати правильну программу імміграції. Готовий їхати куди завгодно, вільна англійська, вмію шукати роботу (але яку?)
-
Теж це цікавить, бо паспорт вже чекаю пів року майже 😃
-
Ні такого не чула щоб без внесу власного Було в Едмонтоні Альберта що ти даєш 5% і тобі дає 5% говермент начи хтось там но ти усе одно потім повинен був виплатити їм теж А зараз закрили За інші не знаю