PR CUAET
-
Ні такого не чула щоб без внесу власного Було в Едмонтоні Альберта що ти даєш 5% і тобі дає 5% говермент начи хтось там но ти усе одно потім повинен був виплатити їм теж А зараз закрили За інші не знаю
-
А можна якось звʼязатись з Іванною для консультації?
-
Це де вони так на цілий натовп нарвались?
-
-
Вони мають розглянути тих хто залишився, по іншому певно ніяк. Видати номінацію або відмовити.
-
Может быть и и это тоже,тот парень в большой депрессии там сидит. Они оба физически сильно пострадали от той толпы,реально защищались,и в итоге,те беспредельщики на свободе,а эти два попали. Тот второй конечно сильнее,но и для первого год в СИЗО был жестоким. Оба парня хорошие ребята,мягкодушные я бы сказала...
-
А повинна бути вони собі постійних резидентів набирають а не просто працівників на роботу по WP
-
Да 2024 год, спасибо, уже исправила. Провинция Альберта.
-
Але не важаю правильним забирати квоти з 2025 Бо це їм треба майже 1000 забрати по їх цифрах
-
Я ніяк не знаю як правильно було би або ні , це все роздумя Я просто хочу надіятись що зможемо отримати цей пр Але якщо забирати квоти з 2025 року то там залишиться ще менше ніж вони дали І шанси ще менше ніж зараз думаєш
-
Підкажіть, будь ласка, посилання на фейсбук групу, в якій можна бачити анонси слотів? 😌🙏🏻