PR CUAET
-
У мене теж-MJ30274, HM Toronto eligibility 13 серпня.
-
t.me/prcuaet/19036/349392
-
Підкажіть, будь ласка, до якого віку потрібна ця форма. До 18? Чи до 16-ти, як в Україні?
-
Ильина з аутизмом - 99% успіху по гуманітарній програмі. Успіхів! ☺️
-
А ви ворк перміт змінювали або знімали обмеження?В кол центрі бачать тільки попередню інформацію,а якщо файл ще не відкритий то більше нічого і не скажуть. Я вже два рази змінювала ворк перміт і тому в мене вся інформація збіглася з тою що вказана у заявці.
-
Уже насчитал больше 7 разных номеров
-
Було б чудово мати окремий офіс😁 і отримати швидше
-
А дозапрос документов у вас тот же офицер был, что и eligibility?
-
Помітив де що цікаве. Знайшов фото eligibility letter від когось в цьому чаті ( не знаю хто саме це отримав) Але один той самий номер , який маю і я( офіцера як всі кажуть) але різні гуманітарні центри 🤔 Як це можливо?
-
10 жовтня
-
А вы когда получили, какого числа?
-
Маємо 5% Надіємось знайти за 350 дуплекс З мінімальним кондо фі або без ну щоб точно не 400-500 був 😅
-
Супер! Ціна дуже нормальна за всі документи. Можете поділитися контактом, якщо це в Онтаріо переклад робили ?
-
Дійсно дивно, у мене 470
-
Тримаємо кулачки 🙌🏼
-
Було б чудово
-
Даже реально цікаво за якою логікою ці заявки беруть в обробку
-
Я 29 серпня ще від гуманітарного офісу отримала. Так, здається дещо змінилося, і дуже сподіваюся, що на краще!
-
Я подавала на переклад весь пакет документів (свідоцтва про народження, про розлучення , довідки, диплом і т.д.) біля 130 доларів за все , у сертифікованого перекладача.
-
Хочу щоб ви нарахували більше 😅
12 Jan 2024, 17:45
303430/429531
4 minutes ago