PR CUAET
-
А дозапрос документов у вас тот же офицер был, что и eligibility?
-
Помітив де що цікаве. Знайшов фото eligibility letter від когось в цьому чаті ( не знаю хто саме це отримав) Але один той самий номер , який маю і я( офіцера як всі кажуть) але різні гуманітарні центри 🤔 Як це можливо?
-
10 жовтня
-
А вы когда получили, какого числа?
-
Маємо 5% Надіємось знайти за 350 дуплекс З мінімальним кондо фі або без ну щоб точно не 400-500 був 😅
-
Супер! Ціна дуже нормальна за всі документи. Можете поділитися контактом, якщо це в Онтаріо переклад робили ?
-
Дійсно дивно, у мене 470
-
Тримаємо кулачки 🙌🏼
-
Було б чудово
-
Даже реально цікаво за якою логікою ці заявки беруть в обробку
-
Я 29 серпня ще від гуманітарного офісу отримала. Так, здається дещо змінилося, і дуже сподіваюся, що на краще!
-
Я подавала на переклад весь пакет документів (свідоцтва про народження, про розлучення , довідки, диплом і т.д.) біля 130 доларів за все , у сертифікованого перекладача.
-
Хочу щоб ви нарахували більше 😅
-
Прикол Як воно там все працює
-
Так, я зрозумів що це як «програма мінімум», на випадок якщо все «пійде зовсім не так…» Не вірю шо всіх Українців просто так «викинуть» з Канади - будуть просто продовжувати work permit, а потім підкинуть якусь спеціальну програму, але все едне порахую всі можливі варіанти ) Я розрахую два варіанта - 3 роки і 5.
-
Привіт всім, а що тут потрібно вибрати, якщо у мене в даний момент вже є робота, на якій я працюю вже 2 роки. Буду дуже вдячний за відповідь.
-
Ну я це знаю. Але номер « офіцера» той самий. Тобто він переїхав в Торонто? Аха
-
Ниагара была в самых первых eligibility от зимы, весны. Потом пошло Торонто.
-
Интересно, а у меня разные
-
Розбили всі наші надії. Скоріш за все скоригували листи😞Але нічого більш кращого для нас
12 Jan 2024, 17:45
303437/430115
4 minutes ago