PR CUAET
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, в дитини 14 років закінчується закордонний паспортний, якщо його продовжити, то на який термін продовжують в Едмонтоні? Наперед дякую 😊
-
Ви можете їм написати і вони порахують вам відразу
-
Дякую. Коли потрібно подавати і які документи, я дивилася. Мене цікавить на який термін буде продовжено. Там не знайшла
-
Я кинула інше посилання, подивіться нижче
-
Доброго дня Потрібна порада. Якщо в Україні людина працювала по певному ноку, потім в Канаді-рік по іншому, і зараз в Канаді знов по тому, що в Україні. Чи можна це в загальний страх рахувати в розділ experience abroad?
-
ірсс вам його і видав, вони мають його у базі)
-
Доброго дня, поділіться, будь ласка, яку форму заповнювали, щоб подати на продовження стаді перміту дитині? Мені видає imm5209...
-
у вас что ранее, что сейчас временный статус worker. в вашей жизни ничего не поменялось
-
Вот, вот и выдавала она их очень быстро. Потом непонятная пауза, видимо у них был какой-то движ и появилось Торонто, просто гуманитарный, с теми сроками что сейчас. Может тогда действительно были офицеры кто рассматривали только нас и поэтому была такая приписка и норм сроки.
-
Дякую
-
так, в мене подруга подалась в кінці грудня, а отримала десь кінець березня-початок квітня
-
треба досвід за 12 місяців за останні 18 місяців. Наврядчи той досвід з України підпадає під "за останні 18 місяців".
-
Ottawa (kids): З'явились доступні слоти: 2024-11-14
-
34 дні
-
Ottawa (adult): З'явились доступні слоти: 2024-11-14
-
Подались на номинацию 11 декабря 2023 (квот не было уже) Получили 15 февраля 2024
-
Перерва була неповні 18 місяців
-
Так перерва не більше 6 місяців
-
так, вже й забула про це) дякую)
-
24 за последние 30
12 Jan 2024, 17:45
303534/430366
less than a minute ago