Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    👩‍💼Шукайте свого імміграційного консультанта? Мене звуть Анна Імашбаєва, я канадський імміграційний ліцензований консультант уже понад 7 років. Я родом із Казахстану і останні 15 років живу в Канаді, у Торонто. Моя компанія називається Viacanada Immigration Group. Ми спеціалізуємося на допомозі людям, які бажають розпочати нове життя в Канаді 🍁 Наша команда професіоналів надає послуги з усіх питань імміграції, включаючи: 🔹вибір відповідної програми 🔹підготовку документів 🔹надання підтримки на кожному етапі процесу. Ми прагнемо зробити вашу імміграцію максимально простою та зручною. Довіртеся нам, і разом ми відкриємо двері до ваших нових можливостей у Канаді🇨🇦 💌З усіх питань пишіть в Директ в інстаграм www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== P.S. В нашої команді працюють case-manager з України, тому українську трохи розумію 😉 #реклама #ViaCanadaImmigration #hc
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane Vosk
    wrote on last edited by
    Знаєте ми всі такі українці, в кризисних ситуаціях залишається тільки сміятися з ситуації 🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t639658775T Offline
    t639658775T Offline
    Христина Kернична
    wrote on last edited by
    Аплікація на номінацію. JAL ми вже отримали.
    1 Reply Last reply
    0
  • t838630795T Offline
    t838630795T Offline
    Natalie
    wrote on last edited by
    Блін, це в мене аж через місяць 😬
    1 Reply Last reply
    0
  • t434427197T Offline
    t434427197T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Чекати 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t1481306817T Offline
    t1481306817T Offline
    Lena North
    wrote on last edited by
    Маєте на увазі оформлення JAL чи вже аплікація на номінацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1069008691T Offline
    t1069008691T Offline
    Andrzej Bo
    wrote on last edited by
    скажіть будьте ласкаві, якщо вніс апдейт в профіль 4 робочих дні назад, але все ще статус Update Not Submitted, чому так може бути?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane Vosk
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    👩‍💼Шукайте свого імміграційного консультанта? Мене звуть Анна Імашбаєва, я канадський імміграційний ліцензований консультант уже понад 7 років. Я родом із Казахстану і останні 15 років живу в Канаді, у Торонто. Моя компанія називається Viacanada Immigration Group. Ми спеціалізуємося на допомозі людям, які бажають розпочати нове життя в Канаді 🍁 Наша команда професіоналів надає послуги з усіх питань імміграції, включаючи: 🔹вибір відповідної програми 🔹підготовку документів 🔹надання підтримки на кожному етапі процесу. Ми прагнемо зробити вашу імміграцію максимально простою та зручною. Довіртеся нам, і разом ми відкриємо двері до ваших нових можливостей у Канаді🇨🇦 💌З усіх питань пишіть в Директ в інстаграм www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== P.S. В нашої команді працюють case-manager з України, тому українську трохи розумію 😉 #реклама #ViaCanadaImmigration
    1 Reply Last reply
    0
  • t1245273003T Offline
    t1245273003T Offline
    Сергей Кай
    wrote on last edited by
    а коли пройде той середній час, тоді що робити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t838630795T Offline
    t838630795T Offline
    Natalie
    wrote on last edited by
    Середній час на розгляд аплікації? Це ці 11-12 місяців?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane Vosk
    wrote on last edited by
    Люди вже писали що кажуть що вони перегружені бо заявок багато і не треба панікувати поки не пройде середній час на розгляд
    1 Reply Last reply
    0
  • t1245273003T Offline
    t1245273003T Offline
    Сергей Кай
    wrote on last edited by
    от цікаво що вони відповідають коли їм дзвонять і питають чому так довго Ecopr не дають? Бо по суті там вже все готове і залишилось просто кнопочку Апрув натиснути.
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    это уже самодеятельность. в таких случаях звать начальника или идити в другое отделение
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    👩‍💼Шукайте свого імміграційного консультанта? Мене звуть Анна Імашбаєва, я канадський імміграційний ліцензований консультант уже понад 7 років. Я родом із Казахстану і останні 15 років живу в Канаді, у Торонто. Моя компанія називається Viacanada Immigration Group. Ми спеціалізуємося на допомозі людям, які бажають розпочати нове життя в Канаді 🍁 Наша команда професіоналів надає послуги з усіх питань імміграції, включаючи: 🔹вибір відповідної програми 🔹підготовку документів 🔹надання підтримки на кожному етапі процесу. Ми прагнемо зробити вашу імміграцію максимально простою та зручною. Довіртеся нам, і разом ми відкриємо двері до ваших нових можливостей у Канаді🇨🇦 💌З усіх питань пишіть в Директ в інстаграм www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== P.S. В нашої команді працюють case-manager з України, тому українську трохи розумію 😉 #реклама #ViaCanadaImmigration #expressentry
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Piddubna
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Питання для знавців, якщо в податках я наприклад ставила галочку що я сінгл, а на продовженні ворк перміта зазначу що Common-Law вже 4 роки, це буде проблемою?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane Vosk
    wrote on last edited by
    Ні, все ж такі від AOR
    1 Reply Last reply
    0
  • t838630795T Offline
    t838630795T Offline
    Natalie
    wrote on last edited by
    Від подачі по моїй програмі зараз середній розгляд 12 місяців, так вказано на сайті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane Vosk
    wrote on last edited by
    Це ви рахуєте від подачі чи від AOR? Я честно не замислювалась від чого вони початок рахують
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    👩‍💼Шукайте свого імміграційного консультанта? Мене звуть Анна Імашбаєва, я канадський імміграційний ліцензований консультант уже понад 7 років. Я родом із Казахстану і останні 15 років живу в Канаді, у Торонто. Моя компанія називається Viacanada Immigration Group. Ми спеціалізуємося на допомозі людям, які бажають розпочати нове життя в Канаді 🍁 Наша команда професіоналів надає послуги з усіх питань імміграції, включаючи: 🔹вибір відповідної програми 🔹підготовку документів 🔹надання підтримки на кожному етапі процесу. Ми прагнемо зробити вашу імміграцію максимально простою та зручною. Довіртеся нам, і разом ми відкриємо двері до ваших нових можливостей у Канаді🇨🇦 💌З усіх питань пишіть в Директ в інстаграм www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== P.S. В нашої команді працюють case-manager з України, тому українську трохи розумію 😉 #реклама #ViaCanadaImmigration
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags