PR CUAET
-
от цікаво що вони відповідають коли їм дзвонять і питають чому так довго Ecopr не дають? Бо по суті там вже все готове і залишилось просто кнопочку Апрув натиснути.
-
👩💼Шукайте свого імміграційного консультанта? Мене звуть Анна Імашбаєва, я канадський імміграційний ліцензований консультант уже понад 7 років. Я родом із Казахстану і останні 15 років живу в Канаді, у Торонто. Моя компанія називається Viacanada Immigration Group. Ми спеціалізуємося на допомозі людям, які бажають розпочати нове життя в Канаді 🍁 Наша команда професіоналів надає послуги з усіх питань імміграції, включаючи: 🔹вибір відповідної програми 🔹підготовку документів 🔹надання підтримки на кожному етапі процесу. Ми прагнемо зробити вашу імміграцію максимально простою та зручною. Довіртеся нам, і разом ми відкриємо двері до ваших нових можливостей у Канаді🇨🇦 💌З усіх питань пишіть в Директ в інстаграм www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== P.S. В нашої команді працюють case-manager з України, тому українську трохи розумію 😉 #реклама #ViaCanadaImmigration #expressentry
-
Доброго дня! Питання для знавців, якщо в податках я наприклад ставила галочку що я сінгл, а на продовженні ворк перміта зазначу що Common-Law вже 4 роки, це буде проблемою?
-
👩💼Шукайте свого імміграційного консультанта? Мене звуть Анна Імашбаєва, я канадський імміграційний ліцензований консультант уже понад 7 років. Я родом із Казахстану і останні 15 років живу в Канаді, у Торонто. Моя компанія називається Viacanada Immigration Group. Ми спеціалізуємося на допомозі людям, які бажають розпочати нове життя в Канаді 🍁 Наша команда професіоналів надає послуги з усіх питань імміграції, включаючи: 🔹вибір відповідної програми 🔹підготовку документів 🔹надання підтримки на кожному етапі процесу. Ми прагнемо зробити вашу імміграцію максимально простою та зручною. Довіртеся нам, і разом ми відкриємо двері до ваших нових можливостей у Канаді🇨🇦 💌З усіх питань пишіть в Директ в інстаграм www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== P.S. В нашої команді працюють case-manager з України, тому українську трохи розумію 😉 #реклама #ViaCanadaImmigration
-
то рахується із дати подачі на федеральний рівень? Чи із дати отримання номінації?
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Завтра 29-го жовтня об 11 ранку по Едмонтону наша славна Юліанна🫶 @YuliannaYV знову буде мати інтерв’ю із Міністром Імміграції Альберти❗️ Мухамедом Ясін. Під час радіопередачі на 101.7 Connect FM інтервʼю можна буде послухати 2-го листопада приблизно о 7:15, а для тих які люблять в суботу трошки довше поспати буде повтор о 9:15. Ті хто не хочуть чекати аж до суботи можуть дивитися інтерв’ю наживо, яке вона транслюватиму на своєму Інстаграм каналі у вівторок об 11 ранку по Едмонтону www.instagram.com/yuliannayv/profilecard/?igsh=dngxY2gzcm1vNWlv Ми дуже хочемо, щоб це інтерв’ю було максимально корисним для нашої громади, тому залишайте в коментарях запитання, яке би хотіли задати Міністру.
-
Друзі підкажіть будь ласка Роблю подачу на подовження ВП Не розумію з оплатою Треба 255$ платити ? Чи просто 155$ за продовження ? І куди прикріпляти квитанції?
-
Только что увидеда - разбираюсь сама You’re exempt from paying application fees when you * apply for an open work permit * apply for a study permit * apply to extend your visitor status Deadline to submit an application: December 31, 2024 Extended You must submit your application by this date to receive the fee exemption.
-
Ця программа для тих у кого є Lmia. Це основне , все інше вже по ходу )
-
Була на минулих вихідних в Service Ontario у Місісазі на Дандас та Вінстон Черчіль. Спочатку мене запитали про роботу. Я сказала, що я працюю, але в мене немає листа. І наголосила, що лист мені і не потрібен, оскільки я подаюсь по CUAET. Офіцер подзвонив у свій головний офіс, довго розпитував, і йому підтвердили, що для CUAET підтвердження про роботу не потрібні. Мені і моїм дітям продовжили OHIP до 2027 року, при тому що у нас ще були дійсні карточки OHIP до квітня 2025 року. Тому наполягайте. За необхідності показуйте це посилання: www.ontario.ca/page/apply-ohip-and-get-health-card Emergency authorizations granted for humanitarian reasons If you have been granted an emergency authorization to enter into and remain in Canada for humanitarian reasons, and are temporarily living in Ontario, you may be eligible for OHIP coverage for the duration of the authorization, or any subsequent authorizations issued for the same purpose. The Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET) is such an emergency authorization. Eligibility To be eligible under this criteria, you must have been granted an emergency authorization to enter into and remain in Canada for humanitarian reasons and must also: have documentation from IRCC that confirms that your emergency authorization has been granted and the duration of that authorization be physically present in Ontario for 153 of the first 183 days immediately after establishing residency in Ontario be physically present in Ontario for 153 days in any given 12-month period thereafter