PR CUAET
-
what kind of idiots work in ircc??? 💩🤮😩🤬🤯
-
У меня как оказалось 3 паспорта (один expired ещё в 2016 и никто его не дырявый, соответственно я вообще даже и не знала что сотрудник паспортного сервиса должен это делать, просто оставили на рукух), есть ещё действующий до ноября 2025, и вот уже пришёл новый. Когда делали проверку данных, выяснилось что есть ещё один не погашенный, помощник консула позвонила мне и уточнила где этот паспорт 2016 года, сказала привезти его когда буду получать уже новый паспорт (видимо его продыроколят), спросила по телефону могу его тоже оставить или нет, помощник сказала что нужно будет написать заявление и смогу оставить (заявление на действующий паспорт писала прямо в консульстве, так как там ещё действующая виза). Вот скоро буду ехать в консульство забирать новый паспорт, надеюсь тот 3й тоже оставят, так как читала что в некоторых программах при подаче на pr нужны все въезды- выезды (кстати у ребёнка такая же ситуация, самый первый паспорт не погашенный, но наши новые паспорта обработали и напечатали в течении 10 рабочий дней (в принципе как это и должно быть), мы 10 лет не проживаем в Украине, не знаю, может это ускорило саму персонализацию🤷♂. Оттава
-
Добре, зрозумів, дякую всім за інформацію!
-
Потрібно чекати, не засмучуйтеся. Скоро візьмуть в розгляд. Який у вас NOC
-
Спасибо Вам большое!!🫶
-
Привіт Як відслідкувати паспорт з доставки DHL?
-
Якщо це була 1 і та сама аплікація, то ймовірно, що ви по ній не отримаєте візи, бо заповнили не ту форму. Дзвоніть їм і питайте.
-
У кого в пʼятницю взяли аплікацію в роботу, були вже якісь запити чи зміни?
-
Дякую)
-
94200
-
Все може бути)
-
Не було нічого, але там і дата стоїть в мене 29 жовтня. Можливо завтра
-
Як пришвидшити вивчення французької мови 🔸 Французька мова виділяється своїм акцентом та правилами читання. Як тільки ви опануєте ці базові аспекти, що потребує приблизно три місяці активного навчання, процес вивчення стане приємнішим. Ось три основні причини: ✅ Вимова та розуміння: Ви зможете вивчити будь-які слова, оскільки будете знати, як їх правильно вимовляти. ✅ Спілкування: Вас вже будуть розуміти носії, навіть якщо ви використовуєте лише базові фрази. ✅ Розуміння носіїв: Ви почнете більше розуміти інших, адже знання правил читання допоможе вам визначати написання слів за їх звучанням. Ось кілька сайтів для вивчення вимови та правил читання: forvo.com/languages/fr/ — міжнародний онлайн-проект для вивчення вимови слів носіями різних мов, у тому числі й французької. www.lawlessfrench.com/pronunciation/ — сайт з безкоштовними матеріалами для вивчення правил французької вимови. 🔸 Граматика французької мови Французька мова дуже структурована. Вивчивши п’ять базових часів — два минулі (Passé Recent і Passé Composé), два майбутні (Futur Proche, Futur Simple) і один теперішній (Présent), ви зможете підтримувати повсякденні розмови. Інші граматичні структури або рідше використовуються, або ж лише у літературних текстах. Вивчити базові часи допоможе http://www.bbc.co.uk/languages/french/, де є пояснення щодо основних граматичних конструкцій. Також важливо звернути увагу на неправильні дієслова французької мови, що потребують часу та терпіння для вивчення. Однак, є і секрети для полегшення процесу: www.conjugaison.com/ — ресурс для вивчення дієслів та їхніх закінчень. 🔸 Словниковий запас Як і у будь-якій іншій мові, чим більше ви працюєте з французькою — слухаєте, читаєте, робите лексичні вправи, вивчаєте картки зі словами (наприклад, через quizlet.com/), вимовляєте слова вголос та пишете їх — тим більше слів ви знатимете. Головний секрет полягає у часі та наполегливості. Якщо хочете швидше почати говорити, вивчайте одразу цілі фрази у контексті, використовуючи діалоги. Важливо працювати з неадаптованими, однак легкими матеріалами. Наприклад, для цього стане у нагоді: mauril.ca/en/ — додаток для вивчення французької через перегляд відео з субтитрами. Et voilà! Ви вже володієте французькою 🇫🇷🥖 ________________________________ Потрібна грунтовна підготовка з викладачем? Напиши мені у Телеграм, щоб записатися на консультацію! t.me/Sasha_Languages 🍁
-
Хотілось без але як дивлюсь оголошення на realtor то в більшості попадаються з фі є 160 і 200 такі мінімальні бачила
-
25 жовтня
-
У вас яка дата?
-
Блін, сподіваюсь вони до них скоро повернуться, а не типу Ну пʼятниця, взяли в обробку, а потім пішли на вихідні і з понеділка нових взяли))