Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t749276485T Offline
    t749276485T Offline
    Юлия Сирая
    wrote on last edited by
    Все може бути)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6070048435T Offline
    t6070048435T Offline
    Vita Kolotylo
    wrote on last edited by
    Не було нічого, але там і дата стоїть в мене 29 жовтня. Можливо завтра
    1 Reply Last reply
    0
  • t7507535013T Offline
    t7507535013T Offline
    Sasha’s Language Hub
    wrote on last edited by
    Як пришвидшити вивчення французької мови 🔸 Французька мова виділяється своїм акцентом та правилами читання. Як тільки ви опануєте ці базові аспекти, що потребує приблизно три місяці активного навчання, процес вивчення стане приємнішим. Ось три основні причини: ✅ Вимова та розуміння: Ви зможете вивчити будь-які слова, оскільки будете знати, як їх правильно вимовляти. ✅ Спілкування: Вас вже будуть розуміти носії, навіть якщо ви використовуєте лише базові фрази. ✅ Розуміння носіїв: Ви почнете більше розуміти інших, адже знання правил читання допоможе вам визначати написання слів за їх звучанням. Ось кілька сайтів для вивчення вимови та правил читання: forvo.com/languages/fr/ — міжнародний онлайн-проект для вивчення вимови слів носіями різних мов, у тому числі й французької. www.lawlessfrench.com/pronunciation/ — сайт з безкоштовними матеріалами для вивчення правил французької вимови. 🔸 Граматика французької мови Французька мова дуже структурована. Вивчивши п’ять базових часів — два минулі (Passé Recent і Passé Composé), два майбутні (Futur Proche, Futur Simple) і один теперішній (Présent), ви зможете підтримувати повсякденні розмови. Інші граматичні структури або рідше використовуються, або ж лише у літературних текстах. Вивчити базові часи допоможе http://www.bbc.co.uk/languages/french/, де є пояснення щодо основних граматичних конструкцій. Також важливо звернути увагу на неправильні дієслова французької мови, що потребують часу та терпіння для вивчення. Однак, є і секрети для полегшення процесу: www.conjugaison.com/ — ресурс для вивчення дієслів та їхніх закінчень. 🔸 Словниковий запас Як і у будь-якій іншій мові, чим більше ви працюєте з французькою — слухаєте, читаєте, робите лексичні вправи, вивчаєте картки зі словами (наприклад, через quizlet.com/), вимовляєте слова вголос та пишете їх — тим більше слів ви знатимете. Головний секрет полягає у часі та наполегливості. Якщо хочете швидше почати говорити, вивчайте одразу цілі фрази у контексті, використовуючи діалоги. Важливо працювати з неадаптованими, однак легкими матеріалами. Наприклад, для цього стане у нагоді: mauril.ca/en/ — додаток для вивчення французької через перегляд відео з субтитрами. Et voilà! Ви вже володієте французькою 🇫🇷🥖 ________________________________ Потрібна грунтовна підготовка з викладачем? Напиши мені у Телеграм, щоб записатися на консультацію! t.me/Sasha_Languages 🍁
    1 Reply Last reply
    0
  • t2140667722T Offline
    t2140667722T Offline
    Kateryna Zahaievskaja
    wrote on last edited by
    Хотілось без але як дивлюсь оголошення на realtor то в більшості попадаються з фі є 160 і 200 такі мінімальні бачила
    1 Reply Last reply
    0
  • t749276485T Offline
    t749276485T Offline
    Юлия Сирая
    wrote on last edited by
    25 жовтня
    1 Reply Last reply
    0
  • t6070048435T Offline
    t6070048435T Offline
    Vita Kolotylo
    wrote on last edited by
    У вас яка дата?
    1 Reply Last reply
    0
  • t749276485T Offline
    t749276485T Offline
    Юлия Сирая
    wrote on last edited by
    Блін, сподіваюсь вони до них скоро повернуться, а не типу Ну пʼятниця, взяли в обробку, а потім пішли на вихідні і з понеділка нових взяли))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    До наших пермітів скорочення не мали б торкатися. Більше того поки йде війна і не можна нас депортувати, недати можливості мати ВП - дуже сумнівна задача
    1 Reply Last reply
    0
  • t263094454T Offline
    t263094454T Offline
    Ирина Шахбази
    wrote on last edited by
    Добрий вечір Підскажіть , якщо оформляти в Оттаві є доставка поштою ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Скоротили тільки провінційні номінації. Але в тому ж ЕЕ наприклад чітко зафіксували 80% квоти на тих хто в Канаді. Писати листи як на мене толку немає. Вибори на носі, тому це все ще може на 180 градусів змінитися найближчим часом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yul
    wrote on last edited by
    Я тоже далеко от Оттавы, когда я им звонила, меня заверили что можно забрать даже в понедельник, так как понимают что много людей приходит получать, пару знакомых уже получили паспорта, сказали что приняли раньше времени указанного на сайте....вот потом напишите как там обстановка, так как я буду ехать в середине ноября только (билеты очень дорогие((()
    1 Reply Last reply
    0
  • t639658775T Offline
    t639658775T Offline
    Христина Kернична
    wrote on last edited by
    Я не знаю як правильно заповнити розділ про освіту . І що саме вказувати у цих виділених реченнях .
    1 Reply Last reply
    0
  • t5850826983T Offline
    t5850826983T Offline
    Nuri
    wrote on last edited by
    А после P2 сколько придётся ждать?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Halyna Bodnar
    wrote on last edited by
    Є доставка в Оттаві точно,ви оформляйте при подачі і здається треба конверт з маркою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Пишіть тут в чаті, ми стараємося допомогти чим можемо по мірі часу безкоштовно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    вони хочуть деталі наукових досліджень які робили в межах Магістратури чи докторнатури. Це досить стандартний запит. Зробіть етальне резюме з вказанням цих речей. Вкажіть на яку тему був захист, хто керівник. І якщо були то всі наукові статті
    1 Reply Last reply
    0
  • t58732474T Offline
    t58732474T Offline
    Pavel Kushnarov
    wrote on last edited by
    Значе це НЕ дуплекси ) або це НЕ condo fee ;) Пришліть мені напряму посилання або MLS # хоч на пару таких варіантів. Я подивлюсь і напишу тут шо це вам насправді присилають ;))
    1 Reply Last reply
    0
  • t639658775T Offline
    t639658775T Offline
    Христина Kернична
    wrote on last edited by
    Я відповіла вам у особисті повідомлення. Дякую .
    1 Reply Last reply
    0
  • t2098437665T Offline
    t2098437665T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, чи впливає перехід в Україні на зимовий час на відкриття слотів завтра? Так само о 18 чи о 19 через різницю в 6 годин? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна Рузанова
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, я знову за порадою, чи дуже прискіпливо відносяться до фото дитини при подачі на загран паспорт? Що якщо не підійде, все, ловити знову слот?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags