PR CUAET
-
Поки так. Або новий федеральний рурал який до кінця року має вийти
-
Перечитайте гілку. Маєте зрозуміти алгоритм. І ловити в той час коли виставляють слоти. Потренуватися треба на Єревані, там слоти є завжди. Щоб розуміли, як виглядають слоти. Бажаю успіху.
-
Майже безкоштовні та дуже хороші курси англійської та французької мов у школи @haven_language_program Все індивідуально, але У дружини вийшло приблизно 7.5$ за заняття. Погодьтеся це дуже хороша ціна.
-
Спасибо Вам огромное!
-
Речь о датах ближе к дедлайну, ваша слишком ранняя.
-
У них есть дедлайн? 😂 мне кажется суть растянуть это удовольствие подольше
-
вот чем заменили программу воссоединения. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2024/10/new-pathway-to-permanent-residence-for-families-of-the-victims-of-flight-ps752.html
-
Беріть дитину з собою , на місці сфотографують
-
Дякую , Ви мені дуже допомогли , все так і було оплата в кінці і варіанту змінити суму не було тож 255$ виходить за подовження WP
-
после подачи на PR можно вылетать из страны?
-
"На борту самолёта находились 167 пассажиров[20]; 138 из них были гражданами или резидентами Канады (при этом большая их часть была иранцами)" Нашла
-
Вы, наверняка, очень удивитесь, узнав как много украинцев проживало в рф и получило их гражданство, а потом приехали по cuaet в Канаду…
-
Єреван не знайшла ....
-
Уже прошёл, читайте о чем речь.
-
Обалдеть, на этом рейсе было много канадцев? Что-то не могу найти навзлет информацию по этой трагедии.
-
Не факт. Ще для нагадування про себе замовте Нотуси. 5 CAD ціна але вже по них можна буде зорієнтуватися і можливо піти до депутатів
-
Як я казав наша програму можуть подовжити зi зміною умов. Умови змінилися кардинально.
-
Дуже дякую...буду пробувати але ще не розумію тєй алгоритм😲
-
У чаті можно пошуком знайти або запитати у David
-
Спробуйте Узбекистан)
12 Jan 2024, 17:45
Post 303714 of 389812
9 minutes ago