PR CUAET
-
Мабуть не дивуюсь їм, бо після 2014 залишатися на рф це тверезий вибір. Я дивуюся нам. Нас вбивають, а ми тут допомагаємо або ворогам або тим кому пофіг (для мене життя на рф після 2014 це точно пофіг). А вони тим самим займають квоти тих, хто тут від бомб рашистських опинився
-
Нам сьогодні прийшов портал 2. Скажіть будь ласка з тих хто вже отримав портал 2. Коли офіцер вам створив справи в особистому кабінеті на підтвердження піара, в кожного було вказане своє особисте UCI чи одне на всіх? У нас дві людини, мама і син, вказано однакове UCI в кожного але різні дати народження. Ми тільки не розуміємо чи це помилку офіцер зробив чи в них так система показує на цій сторінці?
-
Польшу
-
да... хватает. Я не оправдываю тех кто в 2014 кричал: путин приди. Они мрази конечно. И сейчас косят под щирых украинцев и заехали по КУАЕТ. Но есть и много других.. Моя жена например тоже русская. Всмысле "чистокровная", не из донецких. Женились еще в 2009, потом жили у меня в Украине до 2022. Был Вид на жительство у нее, гражданство муторно делать, думали всю жизни по ВНЖ будет. В начале войны получилось выехать. Вот теперь тут новый дом ищем. Так я о чем.. с ее гражданством тяжеловато будет сейчас в Украине. Хоть и позиция проукраинская на 100%, но бить будут за паспорт.
-
Дякую за відповідь. А на LMIA є якась певна кількість мість на рік?
-
Дякую, так і зробимо.
-
Дякую , я вже заповнила розділ про освіту . Дякую всім за допомогу)
-
Чи правильно я розумію, що замість того, щоб надати допомогу сотням тисяч українських сімей, програму замінили на підтримку лише 11 українських родин, які втратили рідних у трагедії рейсу PS752 у 2020 році?
-
-
І до речі. Додаток до диплому - обов'язковий документ