PR CUAET
-
Може хтось підсказати якщо через pnp подаю буде достатньо тільки чоловіка навчання документи з перекладом + вес кинути?
-
Скоріш за все так, хоча технічно це і не правильно.
-
цікаво, а можливо так відправити і довідку із ДІІ і людини, котра зараз в Україні і отримати від консульства Торонто довідку і на неї? Вони ж відповідають всім і не відслідковують, ти в Канаді чи ні?
-
В понеділок піду к своїи квебекуа вибивати ))))
-
Дужо доступно. дякую
-
Також для всіляких більш серйозних робіт це нормально мати formal job offer. Для простіших робіт переважно цим не заморочуються
-
Це не є обовязковим документом з точки зору права праці, але для імміграції він важливий.
-
Це лист від роботодавця де він вам пропонує таку то роботу з такими то умовами. Переважно підписаний і вами і ним
-
Я взагалі хочу знати що це таке ? Це лист від роботодавця в якому він каже що я працюю в нього на такійто посаді по стілько то годин на тиждень і отримую таку то зарплатню в годину?
-
job offer job offery рознь ) Ви про який, для кого і на яку програму?
-
Якщо комусь це цікаво - переходьте в Флуд, а то ми сильно від топіку віддалилися
-
там їх не багато було, і очікування було по кілька років місцями, і спонсорство повинно було бути від організацій та груп грмадян. Там не все так було просто як здається з щаголовків газет. Якби так було для Українців, з тими самими умовами, то 95% з тих хто в цьому чаті далі були б в Польщі десь.
-
Ага, вспомните программу для Гонконга
-
Діасопра це лобіювала шалено, тому на це вплив був звісно, і по духу, расі, релігії і працьовитості Українці вигідні, я то розумію. Але про рівність тут явно не йдеться
-
Українці створювали цю країну? ))) Китайці от побудували трансконинентальну залізницю, з якої почалося економічне становлення Канади та дало початки входження провінцій в Федерацію. Щось я не бачу щоб було багато приференцій для Китайців.
-
Зрозуміло, дякую
-
А как выглядит job offer ?:??? Вроде не глупый, а вот не понимаю ))))
-
10 тис квота
-
@immiSasha А что Вы думаете? Как будет с этими заявками МиФи поступать?
-
Дякую,що поділились своїм досвідом!
12 Jan 2024, 17:45
30376/427602
less than a minute ago