PR CUAET
-
Добрий день, не впевнений чи у вірну гілку пишу, але маю досить не стандартне питання. Маю угорське громадянство, перебуваю у Канаді по програмі CUAET як українець. Планую коротку подорож у штати, як угорець за допомогою ESTA. Підкажіть будь ласка на які паспорти брати квитки (туди на угорський назад до Канади на український?) імена в паспортах відрізняються із-за специфіки угорської мови. Дякую за відповідь.
-
Тобто якщо протягом двух місяців за ним приїхати,то це ок?
-
www.realtor.ca/real-estate/27545712/8-655-tamarack-rd-nw-nw-edmonton-tamarack Це ось один з прикладів будинку що я щойно знайшла на сайті І там це maintenance fees 273 для цього будинку
-
Допоможіть, будь ласка. Як виглядає AOR для тих, хто встиг подати заявку? Як можна перевірити, чи його отримано?
-
Здається, 1 рік, потім його повертають в Україну
-
Доброго дня , заїжджене питання але чи нічого не помінялось в термінах подані на нову візу і ворк перміт по програмі cuaet тобто я повинен встигнути до 31 березня 2025 року ?
-
Maintenance Fees це називається подивилась графу
-
Добрий день, не впевнений чи у вірну гілку пишу, але маю досить не стандартне питання. Маю угорське громадянство, перебуваю у Канаді по програмі CUAET як українець. Планую коротку подорож у штати, як угорець за допомогою ESTA. Підкажіть будь ласка на які паспорти брати квитки (туди на угорський назад до Канади на український?) імена в паспортах відрізняються із-за специфіки угорської мови. Дякую за відповідь.
-
могу судить по TR to PR. висят до сих пор. помните, что на их стороне в системе наша программа кодируется, как TR to PR и так она выбирается при линке в gckey. новая полиси, стафа не прибавляется. расчитывать, что нас начнут быстрее смотреть, нет оснований на сегодня
-
Минуло вже 12 місяців, але я ще не отримав AOR. Чи можете показати, що робити в такому випадку, якщо підтвердження не прийшло?
-
Я б з Канади виїжджала по укр паспорту, але показала при реєстрації і угорський замість візи. В США заїжджала б по угорському і вилітала по угорському показуючи візу в канадському. І вже в Канаді знову український.
-
Я б написала в авіакомпанію це запитання. Бо виходить туди за угорським, а назад за українським