PR CUAET
-
Поищите по поиску. Точно было в чате. Особо не интерксовался по к счастью или сожалению не надо было)
-
поділіться сайтом по якому вчили бо мені такого не видає тільки реклами якісь
-
Біля 2000 здається, але їм мають зменшити до кількох сот. Раніше це було біля 200-300 в рік Якщо саме по Українцях, то на всю Канаду було тільки 168 успішних ПРів Українців по цій програмі за 2022. За першу половину 2023, було десь біля 280. За другу половину статистики поки немаю
-
Добрий ранок. Велике спасибі. Але я чула що діти, які приїхали сюди без батьків, можуть самі подаватися, а ті які з батьками до 21 року не можуть. Ось тому й питаю.
-
О, це корисно
-
Дайте будь ласка посилання на ці блоги
-
Спасибо! А про разрешение от отца не знаете на получение внж? Просто, если оно нужно будет, хотелось бы до отъезда сделать...
-
Анна , я вивчила практично напамʼять усі топіки спікінгу для айлетс перед екзаменом. В інтернеті напишіть спікенг айлетс 2024. Їх там щось около 100. Здавала два рази, обидва рази спикінг слово в слово повторював спікінги з інтернету. Навпроти мене сідав син і задавав питання, я відповідала. 1-1,5 години на день, 1,5 місяця і усі вони були в голові.
-
А це не підходить? http://www.ontario.ca/page/oinp-employer-job-offer-foreign-worker-stream
-
Я теж про таке чув, але сам поки з таким не бавився
-
Оскільки цей досвід вам не потрібен для отримання піару то ви його будете заповнювати лише як частина своєї історичної інформації. На підтвердження цього документами не потрібне
-
Дякую за відповідь
-
Після номінації федерально ви подаєтеся на одну і ту саму незалежно від того яка провінція вас номінувала - PNP Там загальний термін зараз 15 місяців, але українці все-таки прискорюють тому ми проходимо десь за 50-70% цього часу в середньому
-
Ремонт може підходити якщо і ви компанія і місце роботи фізично знаходитись в одній провінції але контракторство точно не підходить
-
А весь процес скільки часу займає? п.с. Задумався над переїздом)))
-
На жаль коротка відповідь за вашим ноком ніяк
-
Апостіль ні, а переклад обов'язково
-
Добрий день всім, підкажіть будь-ласка, який термін дії довідки про несудимість з України? Якщо зроблена у листопаді, але ще місяц після цього була в Україні, то вона зараз ще дійсна? Дякую за відповідь.
-
Буде проблемою. Будь-яка самозайнятість в Канаді для еміграції не рахується
-
Там потрібен роботодавець в спеціальній індустрії
12 Jan 2024, 17:45
3038/456736
4 minutes ago