PR CUAET
-
Напишіть в ДП Документ, вам дадуть відповідь
-
В Торонто фотографують на паспорт від 16 років?
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1
-
В Україні не вклеюють візу, але vfs global, надає послугу кур’єрською доставки за кордон. Інформація є на сайті візового центру
-
Можете надіслати посилання? Куди направляти?
-
Дякую
-
Всі посольства, консульства
-
Це для будь якого посольства чи тільки Едмонтон?
-
Что произойдет, если я колебался между двумя кодами noc и выбрал не тот?
-
Раніше писали що так
-
А разве то не онлайн всё?
-
Обов’язково перекладати всі сторінки з відмітками
-
Знаю, що без експірієнсу дуже важко, страхові компанії не узгоджують
-
Що саме? Тест не онлайн, потрібно записуватися і йти в центр здавати. А курси вже на які запишитесь.Є онлайн , а є офлайн
-
Нужен VPN, на той неделе ДіЯ тоже такое написала мне в сообщениях
-
Займайтесь цим краще прям зараз, я вже пів року чекаю свій паспорт готовий, а до того пів року ловила слот
-
Пробовала с маминого укр.телефона считывать - читает, но не завершает все равно. Так что впн vpn нужен
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, скільки ми потрібно мінімально листів від друзів? Чоловіку відказала церков де він волонтерить 2 роки підписати листа. Із друзів тут лише декілька наших сімей, але не всі з них мають пр чи громадянство. Чи по куает також можуть листа написати?
-
Спасибо, поняла
-
Це такий жарт?Якщо попередній перміт ще дійсний то для чого вказувати про новий?В чому саме буде місрепрезентейшн?От якщо перміт у вас закінчився а ви вказуєте що він ще дійсний то це інша справа. Або коли він закінчився,а ви не подали даних що статус продовжений це також потрібно. Але доки дійсний один то про інший не потрібно вказувати про це вже тут говорили. Вони самі знають що вони його вам видали.
12 Jan 2024, 17:45
Post 304015 of 391680
about a minute ago