PR CUAET
-
«Канада не резинова. Вам тут все з неба падає а ми тяжко працювали. Повертайтеся відбудовувати Україну…» Найпоширеніші та ті які не озвучують. Обирайте який вам довподоби.
-
Якщо потрібен паспорт , то вибір не великий (
-
А якщо вже давно нема приват, то як авторизуватись? В мене тільки монобанк. Щойно глянув, і цього банку нема в списку
-
Я авторизувався ще раніше, щоб в ті терміни вкластися…
-
Подскажите, пожалуйста, если сегодня будут слоты для бронирования, то на какой месяц они будут доступны? Или при каждом обновлении страницы нужно будет листать по несколько месяцев туда-сюда? Как из практики обычно это происходит?
-
Логіка в тому, що тільки пр і громадяни можуть писати листи, а не всі підряд, є. Адвокат консультував мене дуже хороший з великим досвідом по гуманітарним кейсам в тому числі, тому в мене немає причин ставити її слова під сумнів. Але нікому свою думку не навʼязую 🙂
-
Сьогодні пробували авторизуватися?
-
Дякую. А резерв доступний з канадського AppStore?
-
Я зайшов з айфона в App Store і скачав РЕЗЕРВ+ Ідентифікувався через Приват24.
-
Почекайте а то деякі вже дизлайк ставлять на мою відповідь. А на вас жалітися почнуть що інформація не достовірна. Але кожен повинен сам розуміти що достовірним буде те в що ви самі вірите. А тим хто тут давно і кожен день читає чат вже не потрібно щось доказувати. Все ми знаємо. І те що голови говорять і що консультанти кажуть на рахунок всього що стосується цієї програми 😄
-
Писати можуть всі, бо це не заборонено. Але є логіка, що виступати за підтримку надання ПР статусу мають саме громадяни і ПР. Ну тобто їхні листи теоретично гратимуть значно більшу роль. Це як я зараз намагаюсь своєму батькові зробити візітор візу. Теоретично я можу написати йому запрошення від себе, але для офіцера воно ролі не матиме, бо запрошення мають вагу тільки від ПР та сітизенів
-
Вийшло зайти? Через Mono?