PR CUAET
-
Логіка в тому, що тільки пр і громадяни можуть писати листи, а не всі підряд, є. Адвокат консультував мене дуже хороший з великим досвідом по гуманітарним кейсам в тому числі, тому в мене немає причин ставити її слова під сумнів. Але нікому свою думку не навʼязую 🙂
-
Сьогодні пробували авторизуватися?
-
Дякую. А резерв доступний з канадського AppStore?
-
Я зайшов з айфона в App Store і скачав РЕЗЕРВ+ Ідентифікувався через Приват24.
-
Почекайте а то деякі вже дизлайк ставлять на мою відповідь. А на вас жалітися почнуть що інформація не достовірна. Але кожен повинен сам розуміти що достовірним буде те в що ви самі вірите. А тим хто тут давно і кожен день читає чат вже не потрібно щось доказувати. Все ми знаємо. І те що голови говорять і що консультанти кажуть на рахунок всього що стосується цієї програми 😄
-
Писати можуть всі, бо це не заборонено. Але є логіка, що виступати за підтримку надання ПР статусу мають саме громадяни і ПР. Ну тобто їхні листи теоретично гратимуть значно більшу роль. Це як я зараз намагаюсь своєму батькові зробити візітор візу. Теоретично я можу написати йому запрошення від себе, але для офіцера воно ролі не матиме, бо запрошення мають вагу тільки від ПР та сітизенів
-
Вийшло зайти? Через Mono?
-
О, бачу. Дякую
-
Моно це універсал банк
-
Добре пробували сьогодні просто зайти у свій кабінет в Резерв+, в мене теж раніше все працювало і витяг вже маю, але зараз чогось не можу зайти
-
А расскажите поподробней, пожалуйста. Что значит все 3? Это отдельно нужно как - то заказывать от обычных notes?
-
Оберіть той, за яким фахом Ви працюєте. Якщо в контракті/джоб офері вказана професія/посада у загальному значенні, можна прописати відповідний конкретний NOC у Reference Letter, вказавши відповідні роботи/функції, що Ви їх виконуєте.
-
Я отримала ендорсмент за 5 тижнів навесні (це досить швидко), aor отримала за 2 місяці й 3 тижні. І тепер уже майже 2 місяці чекаю на хоча б якийсь рух в аплікації, хоча б на запрошення на біометрію. Але тиша. Я до того, що кілька місяців - це не приговор, потім може все швидко піти, або застрягти намертво.
-
В мене те ж саме... Нічого не розумію: 18 міс в серпні, надіслала весь пакет документів в вересні, суми дитячих розраховано з грудня, при чому перша сума така ж як і наступні. Тобто за вересень-жовтень і листопад нуль! Хоча у багатьох знайомих перший місяць - це 2-3 суми (за попередні місяці, коли вже виникло право) Я теж не розумію, чи дзвонити їм чи ще чекати?
-
Дякую, чекаю