PR CUAET
-
Ви хоч і не мені відповідали, але таке ж саме питання і тому мене трішки заспокоїли 🙏 дозвольте зайвий раз уточнити, розрахунок ви бачили на кілька місяців пізніше і не було видно, що в перший місяць сума за 2-3 попередніх, але тим не менш суми прийшли і за ці місяці, хоча в акаунті цього не відображено? Тобто я маю право з 20 серпня, але розрахунок з грудня і тільки 1-місячна сума відображена. Але у вас так було і все рівно ви отримали і за ті кілька попередніх місяців, впродовж яких ви вже мали право на дитячі виплати? Тобто є надія, що все ж таки я отримаю за вересень-жовтень-листопад? Вибачаюсь за багато запитань, бо геть нічого не розумію з цими нарахуваннями...
-
Нарахування сьогодні вночі з'явились
-
А коли в вашому акаунті зʼявились нарахування? Якщо недавно, то зачекайте трішки. Вони ще перерахують. У мене так було. Не відразу правильна інформація покажеться. Але при першому нарахуванні виплатили і за попередні місяці
-
Отже проблема не тільки в мене, така сама, я звертався у підтримку Monobank, там сказали щось не так із застосунком Резерв+. Можливо хтось є у чаті з іншим банком для авторизації, перевірьте будь -ласка чи у Вас працює?
-
О! Тоді точно нічого хвилюватися. Зачекайте, це ж Канада.
-
Не виходить на жаль. Клікаю на монобанк зі списку. Просить або про сканувати код або відкрити застосунок моно. Клікаю на відкрити моно. Відкривається застосунок, там клікаю на підтвердити. Заходжу знову в резерв. А там далі той самий список банків
-
Так я знаю Просто побачила що писали фотографують то подумала може таких маленьких почали Дякую А не підкажете де в Канаді можна зробити це фото 10*15?
-
Добрий день. Підкажіть, будь-ласка, чи можуть візу multiple visitor продовжити(і вклеїти нову) терміном дії закордонного нового паспорта? Wp вже продовжили. Відправте, будь-ласка, посилання на анкету або куди саме звернутись в аеропорту для цього(була і така інформація)
-
mygration.ca/order-cbsa-notes-canada/#:~:text=CBSA%20GCMS%20Notes%3A%20These%20notes,available%20in%20IRCC%20GCMS%20Notes.
-
Сейчас нет такой конкуренции. К зиме всегда активность спадает. Когда я искала весной, у меня было в день по 7-8 предложений по моей выборке. Сейчас (я еще не отписалась от рассылки) 1-2 в день. Выбирать имхо не из чего. Есть предположение (вчера в другом чате обсуждали) что продавцы придерживают до весны, будет понижение ставки и снова начнутся голодные игры
-
А скільки треба часу до закінчення поточного паспорту щоб залишалось? Чи це не має значення?
-
Підкажіть будь ласочка, У формі IMM0008, в розділі Dependants, чи вказувати неповнолітню дитину чоловіка від першого шлюбу, яка не в Канаді ? (Зрозуміло вказати, що не супроводжує нас)
-
Наш адвокат говорил что только граждане Канады и люди с ПР. Мы только такие письма подавали
-
Вам потрібно подаватись на нову візу так само як ви подавались на Wp. Ніколи в аеропорту візу не вклеювали