PR CUAET
-
mygration.ca/order-cbsa-notes-canada/#:~:text=CBSA%20GCMS%20Notes%3A%20These%20notes,available%20in%20IRCC%20GCMS%20Notes.
-
Сейчас нет такой конкуренции. К зиме всегда активность спадает. Когда я искала весной, у меня было в день по 7-8 предложений по моей выборке. Сейчас (я еще не отписалась от рассылки) 1-2 в день. Выбирать имхо не из чего. Есть предположение (вчера в другом чате обсуждали) что продавцы придерживают до весны, будет понижение ставки и снова начнутся голодные игры
-
А скільки треба часу до закінчення поточного паспорту щоб залишалось? Чи це не має значення?
-
Підкажіть будь ласочка, У формі IMM0008, в розділі Dependants, чи вказувати неповнолітню дитину чоловіка від першого шлюбу, яка не в Канаді ? (Зрозуміло вказати, що не супроводжує нас)
-
Наш адвокат говорил что только граждане Канады и люди с ПР. Мы только такие письма подавали
-
Вам потрібно подаватись на нову візу так само як ви подавались на Wp. Ніколи в аеропорту візу не вклеювали
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка етапи і приблизні строки після отримання Approve letter по гуманітарній програмі.
-
-
Добрый день. Дайте, пожалуйста, совет. Дочьке 18 лет, учится в 12 классе, в феврале 2025 заканчивается WP, на днях она получила новый загранпаспорт, мой WP до февраля 2026, на PR подались в январе прошлого года по украинской программе, но пока есть только временный номер. Вопрос: можем ли мы подать на продлении ее WP или нужно делать SP? Если подавать на продление WP то какие основания, нужно ли ей для этого оформляться на работу, или можно прикрепить мой WP и временный номер нашей заявки на PR? Если подавать на SP, то по справке из школы ей могут его продлить только до мая-июня 2025? Нужно ли брать справку из колледжа в который планирует поступать, что б получить SP на 3 года.
-
Дякую. А віза буде мульти, чи одноразова?
-
Дякую!
-
Так з обезболенням видаляють. , тут немає різниці яка біль
-
Думаю, не важливо, які прізвища. Не будуть за прізвищами дискримінувати. Коли люди відмовляються написати листа з різних причин — це ок, це їхнє право. Треба йти далі і просити інших. Найперша людина, яку я попросила, теж відмовила. Ми досить тісно спілкувалися, мали спільні інтереси і активності. Вона завжди переймалася нашою долею і казала, що хоче, щоб ми жили в Канаді. Логічно, що я до неї звернулася за листом підтримки. Вона мені у відповідь написала довжелезне повідомлення у месенджері про те, які ми хороші, як вона нас підтримує і бажає всього найкращого в Канаді, бо на це заслуговуємо, але листа писати не буде через завантаженість на роботі. Я казала, що її повідомлення — це вже фактично лист, якому тільки шапку додати і контактні деталі та й переслати імейлом. Але вона все одно сказала — соррі, ні. Ну ті, то й ні. Я пішла інших питати, більше ніхто не відмовляв. Так що буває. Листи то не найголовніше, щоб на кожному зациклюватися і дотягувати до якоїсь кількості