PR CUAET
-
Доброго дня! Порадьте будь ласка, в моєї мами закінчується віза в Канаду і WP у квітні 2025, за скільки часу потрібно все це обновляти? І також, візу поновлює посольство?
-
Скільки коштує здати біометрію в Services Canada centre
-
вже не встигнете по срокам. Мені ворк перміт з березня по жовтень оновлювали. А візи дітям робили місяця 3. Я б начав цим займатися хочаб за 9 міс.
-
Спасибо
-
Elena 🇺🇦 [155054102] був 🔇 обеззвучений.
-
/mute@prcuaet_bot
-
Вам дають форму, ви її заповнюєте і вказуєте обставини де і коли втратили паспорт
-
Підкажіть, будь ласка, де вигідніше відкривати resp рахунок? Читала, що деякі банки беруть кошти за користування цим рахунком. Заздалегідь дякую всім!
-
Пробуйте видаляти файлы cookies
-
Я получила по другой программе, маму подала по этой программе в июне.
-
Треба повідомляти обов'язково про зміни, про які IRCC може не знати. Сімейні обставини, зміна адреси і так далі. Для чого повідомляти про зміну WP, якщо IRCC його і видало?
-
Чому тоді багато хто каже, що потрібно повідомлять? І ось дівчині консультант сказав, що буде misrep, якщо не повідомити?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, у кого серія укр.паспорта СЮ , як ви вказали це на федеральному етапі на англійській мові? Дякую
-
В цьому немає потреби, бо IRCC його Вам і видало. UCI один і той самий, як їм буде потрібно то подивляться у себе в базі чи є у Вас статус.
-
Дякую! Займусь цим питанням сьогодні ж
-
Привіт, хто обновляв дані пізніше дедлайну, код генерувало чи були якісь проблеми?
-
То паспорти дип поштою приїдуть лише ті, шо подавались до вересня? - приїдуть у листопаді? це я перечитала повідомлення вище. А ще підкажіть доставка DHL - на сайті пишуть що заяву та сплачену квитанцію тре приносити особисто до консульства а не відправляти поштою. це так і є?
-
Я відправляв електронною поштою, проблем не було. А на рахунок дип.пошти ніхто не знає які саме паспорти вони привезуть
-
Раді були допомогти. Вдячні Вам за відгук ☺️
-
може бути щось подібне
12 Jan 2024, 17:45
304156/430366
3 minutes ago