PR CUAET
-
Ну або ризикувати і робити новий паспорт зараз вже,бо це також займе час:слот,замовлення і т.д. і майте на увазі,що якщо ви будете робити паспорт зараз новий,перший,що до квітня,вам його анулюють,тобто ви нікуди не зможете поїхати,поки не отримаєте новий.
-
Навряд, бо вони ще мають більше 1000 заявок не оброблених
-
А выборка тех, кто подал eoi 30 сентября и позже ожидается ближайшие дни?
-
Я би зараз подалась на той паспорт,що до грудня,коли отримала би документ,зробила би новий паспорт і ще раз би подалася до 31 березня вже на новий паспорт.Певно є ризики:зловити слот,виготовлення і доставка паспорта,знову подача на статус.Тому я би спочатку зробила все на той паспорт,що до 2026 року.Але це тільки моє рішення.
-
Ну тут головне не пропустити той лист; щоб в спам не попав і тп. Добре якщо мені, я перевірю. А якщо роботодавцю. Це все нерви 🤪
-
Що за місто ?
-
@x_nikolenko А у нас все время ош бкк выдает🥲
-
А для вас також був якийсь емайл чи лише роботодавцю?
-
Мы через дія підпис подписали
-
❗️ Кстати, сегодня, наконец, пауза по рассмотрению H&C подошла к концу (конкретно для файлов моих клиентов). Клиент получил AIP по своей заявке. Подавались в декабре 2023. Чуть позже напишу больше деталей.
-
Elina [704561174] попереджений (1 з 3). Причина: не розводьте флуд в гілках окрім як гілки «флуд»
-
Підписати те що на сайті просять чи відпочатку подавати запит з застосунку телефона? Писали вище що це можливо лише з веб версії сайту