PR CUAET
-
Дякую
-
Онлайн брокери наприклад Questrade, Wealthsimple. Низькі комісії або відсутність плати за відкриття та обслуговування рахунку. Wealthsimple пропонує також автоматизовані портфелі, що може знизити ризики для новачків. Кредитні спілки та банки стягують додаткові оплати за обслуговування. Інвестиційні компанії наприклад, Knowledge First Financial, CST Consultants Спеціалізуються на RESP і пропонують програми з підвищеною рентабельністю, але часто з вищими комісіями.
-
У Оттаві коли подавалася на новий паспорт, працівники самі запропонували продовжити мій паспорт який мав закінчення терміну дії за 2 місяці, також анулювали в базі та продірявили дироколом старий паспорт той що expire у 2016 році. Дали заповнити дві заяви .
-
Да, биометрию сдали ещё в начале сентября. АОР получили в середине августа. Медицина засчитана
-
Жду с 25 сентября. Звонила, сказали все ок, ждите
-
Ви не туди зайшли, ви вибрали Check existing requests, а треба - check existing applications
-
ні, я не оплачувала нічого,це заявка як та що додала мене до пулу
-
Добрий день! То виходить зараз на вибірку також потрібно декларацію від роботодавця? У будь-якому випадку виходить?
-
В мене вийшло в один день зловити двом дітям, але не на один день. Щоб на один день вийшло зловити то треба мати подвійну удачу, якщо ви та ваша жінка одночасно будете ловити кожен під своїм аккаунтом, з одного аккаунта система не дасть впіймати два дорослих.