PR CUAET
-
Вы не туда зашли вы защли в запросы, а надо в заявки
-
ні, я не оплачувала нічого,це заявка як та що додала мене до пулу
-
Тоді просто чекайте. Можуть бути дозапити ще. Може й не бути. Ви зареєструвались у трекері?
-
Так, потрібні всі ті самі документи, що і раніше, зараз вас просто вибирають по балах
-
Добрий день! То виходить зараз на вибірку також потрібно декларацію від роботодавця? У будь-якому випадку виходить?
-
Да, тоже самое, может что-то выскочить, если кому-то надо срочно продать. Все имеющие возможность ждать, ждут. Видимо надеются на рост цен.
-
В мене вийшло в один день зловити двом дітям, але не на один день. Щоб на один день вийшло зловити то треба мати подвійну удачу, якщо ви та ваша жінка одночасно будете ловити кожен під своїм аккаунтом, з одного аккаунта система не дасть впіймати два дорослих.
-
оце
-
ок, зараз перевірю, дякую
-
Добрый день. Напишите пожалуйста когда будет результат. Спасибо 😀
-
Доброго дня) телефонуйте і дізнавайтесь, що відбувається
-
О, в нас є сусіди з якими грають наші діти кожного дня але з батьками ми не близькі. Спробую спитати
-
Дякую дуже!!! Тепер все бачу ))))
-
Дякую.
-
Я вчителів просила з минулої школи і цієї. Також пару друзів її з батьками написали листи про те, яка чудова у нас донька і як вони її люблять)
-
Хто подавав заявку на зміну роботи через Skilled Worker Webform після отримання номінації? Як довго ви чекали на відповідь? Та чи дали вам нову номінацію?
-
Скажіть будь ласка коли подався на новий ВП то на нову хелс кард можно податися тільки після отримання нового ВП? І такий момент, як отримати позначку CUAET ? (Кажуть без неї не податися на хелс кард?)
-
Здравствуйте. Может кто-то может помочь мне с CCB. В кабинете CRA данные ребёнка внесены, но когда начинаю делать аппликацию система его не видит, а повторно не даёт возможности внести данные. Что можно сделать?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, якщо паспорт в дитини протермінований вже рік, то в консульстві його можуть продовжити чи ловити слот і робити новий паспорт?
-
Интервью начинается в инсте, кто послушать хотел
12 Jan 2024, 17:45
304342/470290
2 minutes ago