PR CUAET
-
В мене вийшло в один день зловити двом дітям, але не на один день. Щоб на один день вийшло зловити то треба мати подвійну удачу, якщо ви та ваша жінка одночасно будете ловити кожен під своїм аккаунтом, з одного аккаунта система не дасть впіймати два дорослих.
-
ок, зараз перевірю, дякую
-
Доброго дня) телефонуйте і дізнавайтесь, що відбувається
-
Дякую дуже!!! Тепер все бачу ))))
-
Я вчителів просила з минулої школи і цієї. Також пару друзів її з батьками написали листи про те, яка чудова у нас донька і як вони її люблять)
-
Скажіть будь ласка коли подався на новий ВП то на нову хелс кард можно податися тільки після отримання нового ВП? І такий момент, як отримати позначку CUAET ? (Кажуть без неї не податися на хелс кард?)
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, якщо паспорт в дитини протермінований вже рік, то в консульстві його можуть продовжити чи ловити слот і робити новий паспорт?
-
А в школі один вчитель написав опус про те, яка прекрасна канадська система освіти і як ідеально вона підходить для моєї доньки, другий вчитель розписала її лідерські якості і геніальні здібності до навчання, особливо в математиці, і як швидко вона заводить друзів і приймає участь у всіх шкільних івентах та програмах
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо моя дитина на іншому прізвищі (на чоловіковому), чи потрібно додаватм свідоцтво про одруження?
-
Номер 476 тільки що взяли в обробку