PR CUAET
-
Номер 476 тільки що взяли в обробку
-
Добрий день, підкажіть будь ласка коли будуть слоти в Оттаві сьогодні?
-
В инстаграмм у yuliannayv
-
Кинете ссилку?
-
Доброго дня,маю таке питання,хочу оновити Вп (попередній до 2026 року),вони додають 3 роки до 2026,чи з моменту подачі заявки на продовження?
-
Підскажіть, в Оттаві подавати документи на паспорт в консульстві чи посольстві?
-
Очень хорошая новость, надеемся на движение апликаций🤞
-
Слот
-
Про продовження wp теж не потрібно повідомлять, якщо старий закінчився і подали на новий?
-
Спасибо большое
-
Добрий день! Можливо хтось має інформацію, як можна записатися в консульство України в США? В які дні ловити слоти там?
-
Ни выезды, ни смена работы им не нужны. t.me/prcuaet/1783/354952
-
Та и он так удобно отвертелся,говорит я готов отвечать на вопросы,которые ранее получил его ассисстент,читает ответы с листика... А новые и интересные говорит не готов.
-
Ця черга вам нічого не дасть. Ловіть по вівторках слоти від консульства.
-
Дуже погано
-
погано чутно його :(
-
Вітаю Вирішив зайнятися питанням отримання нового паспорта, так як мій паспорт до 2027 року і візу куаєт теж у ньому до 2027, але я б хотів отримати паспорт новий. Цікавить питання з візою, що з нею буде, потрібно по новому її отримувати або старий паспорт у мене залишиться. Підкажіть будь ласка, тільки почав цим питанням цікавитися. Заздалегідь дякую за допомогу та поради.
-
Ну вони ж його і видали. Тому дається UCI номер, по ньому вони бачать всю інформацію про Вас - починаючи з візи.
-
З моменту одобрення
-
ну мы ж спорили тут,а он подтвердил
12 Jan 2024, 17:45
304366/467242
2 minutes ago