PR CUAET
-
Так само 👍
-
Привет, тоже в пятницу писали в нашей заявке что с 29.10 рассмотрение, и сегодня как по часам прислали до запрос на форму Т4, и пейстабы свежие с июня до конца октября , дали время до 1 ноября 😅
-
Так слоти у вільному доступі. Подивіться у кілька міст
-
Підкажіть будь ласочка, Замовили доставку паспорту DHL, відправили квитанцію, заяву на e-mail консульства Торонто. Відповіді як завжди немає… Трекінг DHL так і не надіслали … Чи потрібно було фізично у консульство їхати, а не через e-mail, щоб надати Заяву+ квитанцію ?
-
Доречі, дипломатична пошта буде «на днях» відповіли мені сьогодні у консульстві Торонто.
-
ви можете мати дві візи в двох паспортах. потім просто отримаєте нову в новий паспорт
-
Я как понимаю, они проверяют работает ли человек все еще там за это все время или мало ли вдруг нет 🤷♀️мне так кажется
-
Добрий день) підкажіть будь ласка який зв'язок між паспортом і wp) ці документи у мене діючі до середини 2026 року. Але подовжити wp по cuaet я можу лише до березня 2025 року(на скільки я зрозуміла)Що робити?) подаватися на подовження wp після нового року, чи ловити слот та подаватися на новий паспорт і потім на новий WP?
-
Ну за 2023 год)