PR CUAET
-
Привет, тоже в пятницу писали в нашей заявке что с 29.10 рассмотрение, и сегодня как по часам прислали до запрос на форму Т4, и пейстабы свежие с июня до конца октября , дали время до 1 ноября 😅
-
Так слоти у вільному доступі. Подивіться у кілька міст
-
Підкажіть будь ласочка, Замовили доставку паспорту DHL, відправили квитанцію, заяву на e-mail консульства Торонто. Відповіді як завжди немає… Трекінг DHL так і не надіслали … Чи потрібно було фізично у консульство їхати, а не через e-mail, щоб надати Заяву+ квитанцію ?
-
Доречі, дипломатична пошта буде «на днях» відповіли мені сьогодні у консульстві Торонто.
-
ви можете мати дві візи в двох паспортах. потім просто отримаєте нову в новий паспорт
-
Я как понимаю, они проверяют работает ли человек все еще там за это все время или мало ли вдруг нет 🤷♀️мне так кажется
-
Добрий день) підкажіть будь ласка який зв'язок між паспортом і wp) ці документи у мене діючі до середини 2026 року. Але подовжити wp по cuaet я можу лише до березня 2025 року(на скільки я зрозуміла)Що робити?) подаватися на подовження wp після нового року, чи ловити слот та подаватися на новий паспорт і потім на новий WP?
-
Ну за 2023 год)
-
Ви коли прийде вже оформлювати в консульстві новий паспорт попросіть одразу заяву на те щоб залишити попередній, поки будете чекати в черзі заповніть її, і потім коли вже зайдете у кабінет до консула віддасте її разом із документами на новий. Тоді вам мають залишити на руках ваш старий паспорт. Також майте на увазі що українці можуть мати одночасно два діючих закордонних паспорти тож впевніться що у вас на момент виготовлення нового немає зайвих паспортів, навіть тих в яких вже закінчився термін дії (такі паспорти мають бути анульовані)
-
О так. На сайті робив через дія підпис.
-
Пошукайте в хронології t.me/prcuaet/117