PR CUAET
-
В когось крім мене не виходить зайти через моно в резерв?
-
Мені вдалося. Теж спершу були проблеми з заходом. Створив ключ в Приват24, через ньогьі увійшов. В результаті завантажив військово-обліковий документ, по якому видно що я в розшуку я не знаходжусь при тому потрібно оновити дані. Зробив цю процедуру по тій причині що розглядаю варіант повернутись в Україну, і не хочу щоб прямо на кордоні не затримували, можливо потрібно буде пред'явити цей документ щоб показати що я не в розшуку принаймні.
-
привіт, хотіла дізнатися може хтось підказати як отримати очки для зору з бенефітів?
-
Чи отримали ви документ з к’ю ар кодом що підходить для консульства?
-
www.instagram.com/reel/DBt4aH_yjsu/?igsh=YjQ0NWpudXd4cDlp Юлианна трансляция с министром Альберта
-
дякую
-
Привіт Ніяк не можу розібратися чи потрібно study permit для навчання в коледжах Звʼязувалася з ними вони кажуть що не знають і що потрібно питати в імігріційній . Туди не додзвонитись. Чи має хтось інформацію з власного досвіду? І ще питання щодо оплати навчання. Десь пролітала інформація що деякі навчальні заклади для українців зробили оплату таку як для канадських студентів а не для іноземних. Чи має хто більш компетентну інфу про це саме по Альберті?
-
це треба спочатку до окуліста сходити чи можна перевірити в оптиці?
-
Они не дали пояснение почему так долго? Не сказали хотя бы приблизительно сколько еще ждать? Какие сейчас временные рамки для ожидания ecopr после Portal 2?
-
Работа такая. Министерская. Выражать обеспокоенность)) Иногда глубокую. От ситуации зависит
-
Я не знаю чи підходить для консульства якщо доні не оновлені у військоматі.
-
Можна прийти і попросити в Україні