PR CUAET
-
Дякую
-
На сайті консульства. Для чоловіків обов'язково витяг з Резерв +
-
Удачі 😀
-
Не у всіх , виборочно
-
Всім привіт ,де можу подивитись вимоги для чоловіків на отримання нового паспорту?…
-
у всех они требуют T4? Мне ещё не послали ничего на электронную почту. 🤷♀️
-
Ви можете інвестувати у цінні папери, номіновані в доларах США, у канадському RESP-рахунку, не сплачуючи комісії за обмін валюти, ви сплачуєте фіксовану суму $30 за календарний квартал за кожен рахунок.
-
вопрос, данные за себя и за dependant загружать через свой secure portal? или dependant должен свой создать?
-
www.instagram.com/yuliannayv/live/18075963904575794 Юлианна о интервью с министром Альберта
-
Дуже дякую!
-
Час від подачі заявки до отримання на руки + - ?…6місяців
-
Як це зрозуміти? Вступна кампанія тільки починається
-
О, только что портал 2 пришел офис Монреаль портал 1 был в прошлый понедельник (21 октября)
-
Моя дитина по цьому ворк + стаді вже 2 роки навчається у старшій школі
-
Запитають, чого в Канаді не просили, а потім пошлють нафіг
-
Доброго дня! У заявці є пункт у якому питаю про наявність українського паспорту і його термін дії. Маю паспорт книжечку, у ньому немає дати закінчення терміну дії. Без терміну не пропускає далі. Можливо його можна не вказувати взагалі але я його вказувала в анкеті на провінційному етапі Можливо хтось стикався, підкажіть, будь ласка, як бути?
-
По різному. Іноді виготовляють за тиждень, і потім чекати доставку, іноді виготовляють пару міс. Доставка також як пощастить, бо дип пошта ходить по невідомому розкладу. Можна замовити платну доставкуdhl до консульства.
-
Стаді перміт для школи не підходить для університету
-
Чи потрібно мати дійсний внутрішній український паспорт при подачі на pr? Чи може бути просрочений? Чи я щось не так розумію? Дякую!
-
Хтось знає більш детально про ці нові зміни? Якщо у тебе був стаді перміт для школи до 1 Листопада, то він надає можливість претендувати на PGWP за попередніми умовами чи тільки університетський стаді? Не дуже зрозумілий опис цих змін. Треба звернути увагу за яким напрямком ти вчишся? Правильно?
12 Jan 2024, 17:45
304459/447052
25 minutes ago