PR CUAET
-
вкажіть дату закінчення 3000/01/01. Це десь є така офіційна рекомендація на canada.ca
-
Дякую!
-
Указывать всех детей. И ТОЛЬКО в этой анкете я дублирую имена людей на русском/украинском - через дефис или через /
-
У меня было так же. В кол центре сказали все документы, необходимые для подачи присоединить там где «submit documents» (слева в боковом меню). СРА оттуда обработают (там долго обычно) и у вас будет либо запрос на доп документы, либо сразу появятся выплаты в соответствующем разделе.
-
У мене за місяць сильно впав рейтинг, більше, ніж 50 пунктів. Використовую не більше 30% кредитних грошей, завжди оплачую вчасно. Ніяких важких запитів з липня місяця не було. Чому так? Хто знає?
-
на книжечці?
-
Едмонтон сьогодні будуть слоти?
-
Можно использовать эл. Подпись или приват24 как второй вариант авторизации
-
На ID пластиковому
-
Должны быть
-
Вы можете это попробовать сделать, но 99% что IRCC не будут рассматривать на получение PR члена семьи, который в Канаде не находится
-
Ще підкажіть будь ласочка стосовно IM0008 Я там вказала дитину, яка не з нами в Канаді (+пояснення чому) Чи це вірно?
-
-
а, ну можливо на пластику є таке, але питання було про саме про книжку
-
В мене навпаки в TransUnion на 88 пунктів більше ніж в Equifax/Borrowell. Навіть є різниця в оцінці - там Good, там Very Good. Хоча теоретично мало б співпадати) В будь-якому випадку мені здається то не дуже впливає на мортгейдж чи інші кредити. Головне щоб не було просрочених платежів, а 700 там чи 850 то мені здається ролі особливо не грає.