PR CUAET
-
t.me/prcuaet/47654/355333
-
Скажуть, будь ласка, на скільки важливо загружати український паспорт? Чи всі сторінки переводити на англійську і завіряти нотаріально? Чи достатньо тільки закордонного паспорту? Дякую
-
Питання про інше
-
В пятницу, сегодня прислали емейл с запросом) статус поменялся на «information requested”
-
А когда у вас взяли на рассмотрение? Не сложно напомнить?
-
Это он ляпнул не подумав. Если бы минимума не было то зачем тогда вообще эту систему с баллами сделали?
-
Вступ до підприємницької діяльності та самозайнятості в Канаді для українців від ACCES Employment, де розповімо структуру, умови участі і відповімо на питання. Інформаційна сесія відбудеться вже сьогодні. 29 жовтня, 6 pm – 7 pm (час за Торонто) Де: онлайн на платформі Zoom Для вашої зручності надсилаю лінк на зустріч: accesemployment-ca.zoom.us/meeting/register/tZMtfuCppz4oG9Pk7irlx-tRJwNqhz4RDFqC
-
Дякую. А хіба можна зареєструватись в приваті онлайн?
-
Можна просто вписати данні українського паспорту, не перекладати його, так як підгружати його не треба. Також можна поставити No.
-
Вітаю, маю питання документи про освіту. Перекладати шкільні чи вже магістра? Чи потрібно перекладати додатки до дипломів? Чи потрібно всі дипломи перекладати, наприклад в мене є дипломи молодший спеціаліст, диплом бакалавра та диплом магістра, чи достатньо один магістра перекласти з додатком і загрузити?
-
Зареєструйтесь у Приват із канадським номером. У Дії та Резерві періодично виникають проблеми з авторизацією то з одним, то з іншим банком. Зазвичай, після оновлень застосунків. У Резерв нещодавно був великий апдейт, після якого у багатьох виникають проблеми з авторизацією через Моно на iOS.
-
Яку заяву? Ми вже навчаємось в уні і доречі зі шкільним стаді, статус якого змінено онлайн в аккаунті за порадою IRCC. Я вже це описувала тут і не хочу повторюватись
-
Згідно з повідомленням, що вище від адмінів, то без змін до тих, хто має перміт до 1 Листопада. Мої питання були саме про це. Прочитайте новину вище, а то ми про різне балакаємо, тільки чат засмічуємо
-
Мені подобається опція запит документів. Тобто це якийсь окремий етап та й ще 2% відсотка проголосувало😂
-
Так. Як і у випадку з Моно, буде відеоверифікація. Отримаєте digital картку.
-
Ну так нові правила для нових заявок 🍁Нові правила для заявок, поданих після 1 листопада 2024 року
-
Ніхто не може Вам сказати скільки чекати. У всіх все індивідуально. Хтось чекає місяць-два, хтось чекає рік…
-
Да, все есть. Просто интересно, что обычно происходит после этого. Ну а как быстро... то такое
-
Дякую 😉
-
Торонто. Прибув паспорт дипломатичною поштою
12 Jan 2024, 17:45
304539/449677
less than a minute ago