PR CUAET
-
Знайшов чат. Просять пройти авторизацію. А ви не знаєте чи можна якось без цього кроку?
-
открываете, авторизуетесь в чате с актуальным номером, и поясняете, что вам нужно сменить номер, дальше появляется авто ответ с предложением видеоверификации
-
The broker's commission is not linked to the interest rate. Banks and lenders save on origination costs when obtaining a mortgage. The expenses associated with mortgage processing and underwriting can be substantial, sometimes reaching $10,000 or more. Therefore, banks prefer to work with brokers; they pay a commission (usually 0.7% from the mortgage) and save on processing costs.
-
не нужно авторизоваться. просто вбиваете фразу "змінити номер телефону" выбирайте самый последний вариант, если у вас нет доступа ни к чему, тогда предлагают видеоидентификацию через веб камеру
-
нашо воно треба?
-
Коли робили ?
-
Точно. Дякую!
-
Торонто
-
Мабуть. В мене він з'явився після Порталу 1. Але Ваше питання актуальне й для мене
-
А то у всіх так що пару днів після Портал 2 зʼявився Confirmation of Permanent Residency (COPR) details документ у Application Status Tracker? Що то взагалі той документ значить? Номер документу вже є, а самого документа ще немає, то як так?
-
Доброго дня! Чи надходив комусь на федеральному етапі запит щодо не наданого свідоцтва про народження? Я основний аплікант, моє свідоцтво подали, але чоловіка - втрачене, про що я прикріпила пояснювальний лист. Наразі просять вказати причину відсутності свідоцтва і всі дані про народження (хоча все є у пояснювальному листі). Чи стикався хтось із подібним?