PR CUAET
-
А то у всіх так що пару днів після Портал 2 зʼявився Confirmation of Permanent Residency (COPR) details документ у Application Status Tracker? Що то взагалі той документ значить? Номер документу вже є, а самого документа ще немає, то як так?
-
Доброго дня! Чи надходив комусь на федеральному етапі запит щодо не наданого свідоцтва про народження? Я основний аплікант, моє свідоцтво подали, але чоловіка - втрачене, про що я прикріпила пояснювальний лист. Наразі просять вказати причину відсутності свідоцтва і всі дані про народження (хоча все є у пояснювальному листі). Чи стикався хтось із подібним?
-
дякую!!!
-
можливо і в мене воно раніше було, та я тільки після порталу вперше залогувався у Аплікейшен Трекер)))
-
Не може. Візу в попередньому паспорті анулюють. Я так робила. Був старий паспорт із візою до 2025, потім отримала новий паспорт, подала на візу, то стару анулювали, нову поставили до 2026р. Краще залишити старий паспорт із візою, а вже перед її закінченням робити нову.
-
Скажіть будь ласка, який у вас нок?
-
Можна, головне їх спіймати
-
Чи можливо на одну особу зарезервувати 2 слоти. Один для себе а другий для дружини?
-
Можливо іще не всі до системи внесли, но то таке мрії)