PR CUAET
-
Не може. Візу в попередньому паспорті анулюють. Я так робила. Був старий паспорт із візою до 2025, потім отримала новий паспорт, подала на візу, то стару анулювали, нову поставили до 2026р. Краще залишити старий паспорт із візою, а вже перед її закінченням робити нову.
-
t.me/prcuaet/138273/337311
-
У мене до порталу він з'явився.
-
t.me/prcuaet/19036/270862
-
Підскажіть будь ласка, хто знає, як тепер треба буде літати до Європи, яку анкету заповнювати та платити? Чула, що ввели ETIAS та щоб поїхати треба буде заповнювати анкету, та кудись платити
-
Скажіть будь ласка, який у вас нок?
-
А коли в Торонто слоти викладають?
-
Добрий день Підкажіть будь-ласка Закінчується віза у паспорті ( так як паспорт закінчується) але ворк перміт ще буде дійсній на 11 місяців більше від закінчення паспорту. Новий паспорт вже є. Дайте пораду будь-ласка що робити далі? Дякую
-
Это не бред. Это международная практика.Лично знаю случай когда человека лишили гражданства из-за поездки в страну исхода , так как паспорт был получен по беженству из этой страны
-
Можна, головне їх спіймати
-
Чи можливо на одну особу зарезервувати 2 слоти. Один для себе а другий для дружини?
-
Не говарите бред.Когда Канадский получат то можно будет спокойно ехать в Украину.
-
Можливо іще не всі до системи внесли, но то таке мрії)
-
Поправьте меня если не так, но я знаю, что ничего не надо делать, поддавайтесь на ворк пермит и ждите, а когда получите, поддавайтесь на визу онлайн. Просто в это время вы никуда не можете выезжать из Канады. Ворк пермит приоритнее визы
-
И не кто вам это запретить не может.
-
Робити ворк перміт
-
Краще рано чим пізно😁
-
Сколько вы знали случаев лешение гражданства Канады ? Я общался с тремя высококвалифицированными юристами с Канады которые ведут дела по беженству.И все сказали что после получения гражданство Канады бывший беженец уже не считается беженцем и может спокойно возвращаться в свою страну и потом обратно в Канаду.
-
Ну то зарано 🤣
-
По канадських дату написав😅 Зроблено 3 жовтня
12 Jan 2024, 17:45
304635/462077
2 minutes ago