PR CUAET
-
як на мене - нічого, чекати.... і покращувати свої данні (вчити мову, получати професію, шукати роботу з кращими умовами, тощо..) Як довго чекали на біометрію?
-
Дякую.
-
Дякую
-
Щось не бачу в фейсбуці на сторінці консульств, щоб вони писали що сьогодні будуть давати слоти..
-
СЛУХАТИ УСІМ!!! ЯК ДАВАТИ ПОРАДИ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ—ВИРАЗИ ДЛЯ CELPIP 🇨🇦😉 • You should call your friend when you get home. • You could try going to the play tonight. • You must ask for permission. • You may want to ask if that’s okay. • You might want to check with your boss to see if you can do that. Потрібна грунтовна підготовка з викладачем? Напиши мені у Телеграм, щоб записатися на консультацію! t.me/Sasha_Languages 🍁
-
Для школи - так - цей припис підходить. Але ж ви задаєте питання не про школу, а про університети - там треба буде подаватися на окремий study permit. Була полісі від уряду, що можна вчитися по ворк перміту, якщо на нього подалися до 07 червня 2023р. Але є нюанс - для того, щоб отримати postgraduate work permit на 3 роки треба вчитися лише по study permit виданому прицільно власне на той університет і на ту спеціальність. Тому не раджу вчитися по ворк пермітам чи шкільним стаді пермітам. Ну хіба що ви за той час плануєте отримати PR і вашій дитині не треба буде ворк перміт після навчання.
-
мабуть від нас нічого не залежить на цьому етапі.
-
Тож якщо в мене є слот на мене, то на дитину 16 років не зможу взяти?
-
Help!! я вже працюю 10 місяців на позиції NOC 4. Зараз на роботі мені запропонували обійняти вищу посаду – NOC 2. Чи можу я допрацювати залишкові 2 місяці на позиції NOC 4, податиись на PR, а потім підписати новий контракт, чи зміна посади небажана до отримання номінації від провінції? Мій менеджер запевняє, що я можу змінити посаду після року роботи, головне – надіслати новий контракт до IRCC
-
Таких випадків ще не було - маю на увазі тут в групі ніхто не описував. Ну і по інших групах в яких є - такого не чула.