PR CUAET
-
Я правильно зрозуміла, не менше заробітної плати Low? Якщо Low по нашому регіону 18 CAD, а Median 29,15 CAD. В чоловіка зп 20 CAD, то зп підходить?
-
Це треба дивитися по провінції. В різних провінціях різні правила. В Онтаріо наприклад часто доплачують 4% до ЗП, що за рік якраз оплачує 2 тижні відпустки. Тому коли берете відпустку то вона не оплачується, бо вона вже як би переоплачена вам. Але коли її можна брати і на який час це треба з роботодавцем уточняти
-
А ви сина не подавали на ваш федеральний етап?
-
476 впринципі має шанси за 2024 бути вибраним. Не гарантія звісно. Різниця в балах по дружині тільки через англійську, чи також диплом і робота в Канаді відсутні?
-
Так Але на федеральний етап подаватись будем по одній, звичайно
-
Там написано що родич має проживати в Канаді
-
То у вас з чоловіком окремі номінації???
-
Щиро дякую Вам!
-
Ну це те що потрібно пройти. Якщо ви це пройшли тоді все ок
-
У кожної провінції свої правила. В Альберті Зобов’язані надати оплачувану відпустку після року роботи. Тривалість 2 тижні. Але деякі підприємства можуть надавати кращі умови. У мене наприклад відпустка 3 тижні без прив’язки до терміну роботи, але згідно відпрацьованого часу. Проте використати потрібно в кожному календарному році, на наступний рік не переноситься
-
Це з вимог до роботодавця. Роботодавець повинен отримати JAL (Job Approval Letter), щоб ви могли подаватися на номінацію
-
ЗП перевіряйте на Jobbank по вашому NOC та регіону
-
www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/hire-a-foreign-worker/recruit-and-hire-workers-with-sinp/hiring-workers-for-permanent-jobs
-
коли подаешься до федералів треба паспорт мінімум 6 міс
-
Добрий ранок) Є таке запитання. Якщо проходила мед огляд ще коли тільки приїхала, але чомусь написано два перших екзамена як required, хоча я все проходила, чи це норма чи повинні ще бути якісь документи?
-
Start with the most recent information - значить з тих, що були зараз
-
Пане Остапе, а взагалi в канадi вiдпустка е? Якщо пропрацював офiцiйно 7 мiсяцiв, i чи оплачуеться? I чи треба звертатись до работодавця, чи вiн сам мае вiдправити у вiдпустку коли прийде цей час на його бачення.дякую пане Остапе
-
Доброго дня) хто може підказати, в секції Background, історію подорожей 10 років потрібно починати з «2022 наприклад»? Чи з 10 років тому? Щось зависла тут. І чи потрібно вказувати тут дату приїзду до Канади теж? Оскільки немає кінцевої дати. Буду вдячна 🙏🏻
-
@OstapBosak Доброго дня. Остап, скажіть будь ласка, чи є вимога по заробітній платі яка має бути при подачі на номінацію (SINP), якщо мій чоловік працює NOC 72410 ( в job offer вказано apprentice mechanic), TEER 2. Дякую
-
Для статистики, хронологія отримання номінації Ontario Foreign Skilled Worker (job offer): Реєстрація в порталі Онтаріо - 18 Feb 23 Бали - 63 Invitation to apply - 6 Jun 23 Applied (docs submitted) - 18 Jun 23 DIP - 11 Aug 23 Approved - 21 Sep 23
12 Jan 2024, 17:45
30476/429785
3 minutes ago