Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 935.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    @OstapBosak Ми на Федеральному етапі по PNP. Син в Україні 20 років. З Work Visa(по Cuaet). Теоретично якщо ми взимку отримаєм PR, то чи є можливість подати його за цією програмою, і чи є законні підстави для виїзду за кордон з України при отриманні іміграційної візи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t341154027T Offline
    t341154027T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    Дуже дякую !😊 У нас вийшло дві на мене і чоловіка. Другий стрім Ontario Foreign Skilled Worker, пошукаю також хронологію, певно буде цікавіше людям )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dm K
    wrote on last edited by
    На разі, 440 зараз закінчую підготовку до мовного тесту, розраховую на 476 балів після тесту. Якщо сказати, що дружина не їде, то буде 496. Враховуючи IT спеціальність, 496 скоріш за все проходить по наступному СТЕМу, а от 476 ні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Fedchenko
    wrote on last edited by
    Вітаю! Таке питання. Якщо моя рідна сестра громадянка Канади, має тут нерухомість, але тимчасово працює і проживає в USA ,то чи маю я шанси в цій програмі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Вітаю. Страшно тішуся коли мої Онтарійські співідчизники отримують номінацію, бо в нас це на жаль тяжко і далеко не всім досутпно
    1 Reply Last reply
    0
  • t341154027T Offline
    t341154027T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    Для статистики, хронологія отримання номінації Ontario Human Priority Stream : Бали - 473 в ЕЕ NOC - 20012 Invitation to apply - 14 Aug 23 Applied (docs submitted) - 12 Sep 23 DIP - 19 Sep 23 Approved - 18 Oct 23 Бали - 1073 в ЕЕ, чекаю на вибірку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    На жаль я не можу оцінити чи цей ризик високий чи ні. А скільки ви наберажте з дружиною балів?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Я не думаю що від програми це залежить. Тут ризик полягає в тому що дружина декларує намір НЕ жити в Канаді, і різко його міняє.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dm K
    wrote on last edited by
    Для спонсорства це зрозуміло про ризики. Просто здається, що ця програма вона трохи інша, і тому можливо тут воно не так критично. Хоча, може це мені просто так хочеться бачити цю ситуацію )))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    За загальною процедурою. Тобто його можна бао здати зазадлегіть і прикріпити до вашої заявки на ВП, або подати на ВП і чекати направлення на медогляд.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Подібні ситуації були з тимчасовими візами, коли рекомендують залишити дружину вдома, щоб мати привязку до дому і мати кращі шанси на візу. І потім коли пождається дружина на візит до чоловіка відмова. Я бачив випдаки коли було по7 відмов протягом 3 років, і дружина попала в Канаду вже тільки кои сімя подавлася на ПР. Для ПР спонсортсва ці ризики менші, але вони існують
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Грубо так. Але її потім треба буде окремо спонсорувати. Ну і тут також стоїть технічне питання misrepresentation. Тобто ви заявляєте що дружина не збирається імігрувати в Канаду, а потім за пів року вона подає заявку на спонсорство. Звісно ви маєте право передумати і ваші плани можуть мінятися, але це створює певні ризики для спонсортства потім.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🌻k3n4ï🌻
    wrote on last edited by
    Дуже дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    дружини і так швидко пр отримують. до півроку ,ніяких вимог і екзаменів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ви можете допомогти наданням Job Offer, підтримкою заявки працівника на провінційну програму, або отриманням LMIA Це все може дуууже сильно допомогти працівнику. Але вже самими процедурами ПР працівник буде займатися сам. Хіба що можете оплатити послуги консультанта працівнику щоб йому/їй все зробили. Так теж буває. Я якраз часто працюю на працедавців і за їхній кошт роблю потенційному працівнику LMIA + Work Permit + PR
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Current буде просто без дати закінчення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Чесно не знаю. Це на разі більше здогадки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Тут швидше що в неї був чоловік в якого є Родич Канадець. Чоловік мами був Українцем?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Тут гарно зауважили, що якщо бітько був Українцем, то його родич (син) можливо міг би бути родичем для мами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1145490313T Offline
    t1145490313T Offline
    Anna Dieterle
    wrote on last edited by
    Яке якщо подивитись під іншим кутом. Мама подається окремо. Вона є common low partner громадянина України син якого є канада сітізен. І в category 2 вказано що your spouse or partner could be passed away.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags