PR CUAET
-
Можна і потрібно. Я змінював - все ок. Вже з eligibility.
-
Спасибо
-
А в мене 8 місяць і не відомо коли то закінчиться коли зловлю той слот , от клацаю вже в тій Оттаві ну і без толку ну немає тих слотів
-
Залюбки візьму,як тільки буде можливість
-
Да, я попробую найти и скинуть
-
Я тоже об этом слышала, но мне на почту такого вроде не приходило. Оно приходило на Ваше имя?
-
Я знаю це. 😁
-
А що в Торонто і Оттаві не виставляють так як в Єдмонтоні кожні 15 хв, тільки їх ніхто не баче
-
В мене знайомі чекають вже більше пʼяти років щоб вийти із того «казкового» громадянства!!!Але бУбочка не підписує
-
Дякую! Чи потрібно скасовувати оновлені документи та надсилати?
-
По їх словах будуть виставляти, але як завжди майже ніхто їх не бачить🤪🤣😂
-
Це стандартний набір обмежень, мені також прописали три обмеження, а щодо можливості навчатися, десь рік тому я пам'ятаю приходило від IRCC роз'яснення на ел. пошту, що ми, хто по CUAET можемо навчатися з нашими WP,
-
Я интересовалась данным вопросом и консультировалась . Мне сказали - шансов нет .
-
А є різниця яку опцію обираєш: до 12 років, до 16 чи дорослий?
-
Забирать только персонально
-
А тим паче в теперішній ситуації ніхто не відмовить від громадянства,скоріше в Україну на війну запросять😂🤣
-
Мабуть треба летіти в Європу та замовляти доставку потім в консульство (начебто так можна) поки ще є час. Бо навіть якщо зловити той ненависний слот (я вже півроку ловлю), то 90%, що паспорт не встигнуть сюди привезти до кінця березня.
-
Щоб люди зразу не порозбирали
-
Холопы ждали две нели столпились у магазина - а двери закрыты :) капец просто - издевательство с большой буквы ! И так длится месяцами
-
Я думаю єдинорога раніше побачу ніж слоти
12 Jan 2024, 17:45
304972/451397
2 minutes ago