PR CUAET
-
Забирать только персонально
-
А тим паче в теперішній ситуації ніхто не відмовить від громадянства,скоріше в Україну на війну запросять😂🤣
-
Мабуть треба летіти в Європу та замовляти доставку потім в консульство (начебто так можна) поки ще є час. Бо навіть якщо зловити той ненависний слот (я вже півроку ловлю), то 90%, що паспорт не встигнуть сюди привезти до кінця березня.
-
Щоб люди зразу не порозбирали
-
Холопы ждали две нели столпились у магазина - а двери закрыты :) капец просто - издевательство с большой буквы ! И так длится месяцами
-
Я думаю єдинорога раніше побачу ніж слоти
-
Буду очень благодарна
-
Підкажіть, будь ласка, якщо після подачі на ПР було виготовлено новий паспорт, як про це повідомити IRCC ? Заявка у статусі submitted, подали батьків у квітні 2024
-
Не зрозумів питання
-
Это уже на пытки похоже, ловля этих слотов. Кроме как издевательства, я смысла не вижу в этой рандомной системе. Час просидел и ничего.
-
Там чітко розписуєте по роках кожний рівень освіти: середня, бакалавр, магістр, пишете роки, назву навчального закладу, здається, вид диплома і напрямок навчання. Але немає вимоги додавати ці документи із перекладом. Якщо це підтверджує якесь Ваше твердження у листі-поясненні, тоді можна. Якщо ні, то за бажанням.
-
Банк сам платить брокеру 0,7 від суми кредиту Тобі в іпотеку нічого не додається , то якби типу банк платить з свого карману
-
Тоді не терміново скільки ж роблять дитині вже п'ятий місяць роблять і не слуху ні духу
-
😥 на жаль для них є різниця, можливо відбитки до 12 не знімають.
-
Можливо залежить які. Ми в Торонто за аплікації платили в коледжі 70-90 доларів позаминулої зими.
-
Передивитись ефір консульства в торонто, він є у них на сторінці в фб
-
Немає слотів
-
Ок. А что это за платеж в 10к? Даунпеймент?
-
Дякую!
-
Паспорт роблять терміновий до 3х місяців. І після надходження ще зберігають три місяці.
12 Jan 2024, 17:45
304986/451540
5 minutes ago