PR CUAET
-
Сьогодні Оттава і Торонто не виставляли, бо хоча одна людина та мала б побачити
-
Якщо у мене буде водійське посвідчення з новою адресою чи потрібно оновлювати заявку або повідомляти IRCC?
-
Всі оновлення можна надсилати на email: IRCC.DNNGFHMPPProcessing-TraitementPIPMHNGFRN.IRCC@cic.gc.ca В заголовку письма треба включити текст “UAC4”
-
Ні, я про слоти.
-
Я коли слухала прямий ефір з консульства і торонто, то начебто, вони казали, що так можна - замовити паспорт десь там і замовити одразу доставку в консульство. Треба переслухати, ефір є на сторінці консульства
-
Хіба не можна податися зі старим, а потім поміняти на новий, коли привезуть, подзвонивши в IRCC?
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Привіт) дивись, якщо ти підеш далі працювати знову кухаром то ти встигаєш податися тільки не по цій програмі а рурал або аос Вимога в тому що за останні 18 місяців ви повинні працювати 12 місяців фулл тайм Тобто 6 місяців перерви дозволено А про цю гілку Це туризм програма вона для тих у кого закритий ворк перміт(LMIA) Буде важче знайти работодавця з закритим
-
Так. В одному випадку фотографування та знімки відбитків не передбачені
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка. Я можу зловити слот на дорослого, але піти з дитиною (10 років). Чи будуть притензії з боку посольства?
-
Звісно
-
Так, там є певна процедура, але це можливо як я зрозуміла, тільки займає час. Але ж може це вихід, щоб 2 рази не літати. Я не знаю, треба думати, рахувати час і гроші
-
Я ще трохи колупалася на сайті RAMQ, і ось деякі висновки: t.me/prcuaet/1783/350235
-
Якщо не сьогодні, не виставляли слоти в Торонто і в Оттаві, то в Єдмонтомі не має сенсу сидіти ловити ,то не реально а ще ж написали ,що якщо зловив в Єдмонтоні це не факт тому що у них система погана і до кінця року буде нова, тобто може прийти на емеіл що, не має того слоту, тому виходить на Єдмонтон втрачаємо час 😭😭😭😭
-
Він у вас від 19 серпня вже
-
А адреса у вас яка підтягнулося ?
-
Я подалась у березні 2024, чекаю 7 місяців
-
Не було слотів сьогодні
-
Хтось піймав слот Торонто ????
-
www.facebook.com/share/r/iaNmEG8SsEb5chuA/ Ось посилання на прямий ефір з консульства торонто, там є багато роз'яснень, подивіться кому цікаво
12 Jan 2024, 17:45
305020/426692
2 minutes ago