PR CUAET
-
Ще не було
-
Краще лист прикріпіть щоб не забули поставити відмітку CUAET. Знайомим прийшли нові work permit без позначки, і медичне покриття не видають. Сказали треба позначка. На сайті написано переподаватися, але прікрипити лист що забули вказати в помітках CUAET. Вам краще зразу написати і прикріпити в додаткові лист щоб не забули
-
Поставте відгук ,були сьогодні слоти в Торонто? я 40 хв обновлювала і нічого не було.
-
Дякую велике
-
Я так розумію що цього місяця не було слотів в Торонто
-
Думаете они вам сейчас скажут , если и скажут то размыто , типа мы не Квебек и тд . Это как было с францизасьоном , Жан- Франсуа Роберж сказал все нормально студенты будут продолжать учится и потом через 2 недели бац и все стоп учеба , закругляемся. Они не стабильны причем все и федералы и Квебек . Сегодня они 500 тыс берут иммигрантов а через пол года сокращают и про останавливают выдачу WP . Так же и со студентами было. Посмотрите и про анализируйте новости за год.
-
А коли будуть ???
-
Я коли раніше реєструвався в РЕЗЕРВ+, то вказав вже свою Канадську адресу і тоді ще існуючий моб. номер Київстар. Зараз, він в мене вже не існує. Тому, хочу вказати працюючий Канадський номер…
-
Вони продовжили дію мед обслідування на 5 років. Новий здавати не треба просто прикріпіть ваш попередній чек що ви пройшли мед обслідування
-
Погоджуюсь! Давайте напишемо скаргу
-
5 років
-
Тоже интересует
-
Спасибі! Можливо, це дійсно слушна думка.