PR CUAET
-
А Ви маєте на увазі, це скоріше якщо чоловік був військовий і нещодавно загинув?
-
А почему если гражданский муж Канадец эта программа не очень нужна?
-
Чесно - не знаю поки. Там здається це написано більше в Контексті якщо чоловік Українець який загинув або пропав в Україні, і кваліфікувати його дружину по родичу загиблого чоловіка.
-
@OstapBosak як на вашу думку, якщо разом з дружиною не набираємо достатньо балів в ЕЕ. Якщо на питання "2) ii. Will your spouse or common-law partner come with you to Canada?" відповісти ні, то набираю свої 500 балів. Чи можу я так отримати ПР (NOC on demand), і подати дружину?
-
А хіба по категорії 2, якщо чоловік помер, не пройде її мама?🙈 чоловік же був батьком брата
-
Дякую. Я Вам в особисті написала.
-
Для іміграції ви стаєте рахуватися громадянським подружжям пілся року співпроживання та взаємозалежності. Але якщо ваш чоловік Канадець, то вам ця програма і не особливо потрібна.
-
Рік здається
-
Поки немає.
-
Скільки років необхідно бути в громадянському шлюбі, щоб скористатись цією програмою?
-
Цікава ситуація. Думаю що на жаль ні, бо ваш брат для вас родич. А для вашої мами це не рідний (потенційно прийомний, хоча не було усиновлення), тому в ці категорії не попадає
-
Можете включати чоловіка і дитину навіть якщо вони за межами Канади. Це ок
-
Так, але контекст не той що ви думаєте. Це список тих хто можу бути заявником (НЕ родичем/спонсором)
-
Судячи по цих умовах тільки Українці можуть подаватися або кваліфікуватися можна тільки через родича Українця. Тому ні
-
Окремо
-
Доброго ранку. Як вказувати історію роботи- з останнього місця роботи чи з першого? І як вказувати current. Такої опції нема. І на сайті не вказано.
-
Їх треба продовжувати. Якщо ваш ПР вже в процесі, то зазвичай можна подаватися на різного року перміти
-
Це було про те що діти можуть бути заявниками якщо в них є тато чи мама Канадці, навіть якщо їм більш ніж 22 (regardless of age)
-
З тими прискореннями які зараз є, це цілком можливо, особливо в Манітобі
-
Строки обявили ще літом. Поки немає іншої інформації - програма з терміном 1 рік
12 Jan 2024, 17:45
30516/429488
about a minute ago